Kizlar bisey sorucam yasiniza +1 Yada +2 ekleyerek mi dogru çıktı ben eklediğim de farkli cinsiyet cikiyor da merak ediyorum 8+6 haftalık hamileyim cok merak ediyorum bebegimizin cinsiyetini
sen doldurduğun yaştan bakcaksın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bisey sorucam yasiniza +1 Yada +2 ekleyerek mi dogru çıktı ben eklediğim de farkli cinsiyet cikiyor da merak ediyorum 8+6 haftalık hamileyim cok merak ediyorum bebegimizin cinsiyetini
arkadaşlar annemde de bende de tutuyor.. yalnız doldurduğunuz yaş üzerinden takvime bakacaksınız.. yani mesela ben kasım 1987 doğumluyum.. geçtiğimiz mayısta hamile kaldım.. 2014-1987 diye hesap yaparsanız 27 çıkıorm fakat en son 26 yaşını doldurup bitirdiğim, 27 yaşı kasımda dolduracağım için 26nın mayısına bakmam lazım ki erkek çıkıyor o da..
cinsiyetini öğrenene kadar 27 yaşın mayısına bakıyordum inatla kız diyordum ama o şekilde bakan kimsede doğru çıkmıyor..
Sen boyle yazinca kafam karisti
15 eylul 86 dogumluyum
Agustosta hamile kaldim, 27 yasa bakacagim degil mi?
evet 27 yaşın ağustosu kız görünüyor.. kaç haftalık bebişin??
5.haftadayim
tamam 15. haftadan itibaren cinsiyet belli oluyor.. unutmazsan burda yazarsın ne olduğunu allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
çin takvimine göre doldurduğum yaşıma 1 eklemeliyim yani 27 ye bakmalıyım ancak 22 ağustos son adet tarihime mi yoksa adetim 1 eylülde bitti ona göre mi bakacam ağustos kız eylül erkek
hamile kaldığın ay yazıyo bazı yerlerde adetin ilk günü yazıo kafam karıştı kesin sonuç cinsiyetimizi öğrenince ortaya çıkacak sanırım teşekkürler canımson adet tarihinin ilk günü yani ağustosa bakacaksın canım zaten gebelik hesaplamasını da doktorlar son adet tarihinin ilk gününe göre haftalarını hesaplıyorlar :)
hamile kaldığın ay yazıyo bazı yerlerde adetin ilk günü yazıo kafam karıştı kesin sonuç cinsiyetimizi öğrenince ortaya çıkacak sanırım teşekkürler canım