Ben bisuru yolla ogrendim oglumu. Doktor solediginde biliyodum. En onemli ogrenme yontemi hislerindir. Anne hisseder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çin takviminde , yaşı doğru girdin mi? Özel bir hesaplama varaynen öyle oldu canım. çin takvimi dediler ilişki sonrası sol tarafına yat dediler yumurtlama zamanı dediler hepsini yaptım ama yine kızım olacak. yani nasip gerçekten. bence kız bebek olması çok kolay. yinede Allah bilir tabi ama yurtlama gününden 5-6 gün önce hazırlıklara başla misyoner pozisyon sonrasında sol tarafına uzan. bide sebze balık filan bol yersende kız olurmuş çok bilmişler böyle söylüyolar.
Tuttu mu canım ?????kızın olucak tatlım
ocak ve şubatta doğanlar 2 diğerleri 1 ekleyecek. çintakvimi.org' ta ayrıntılı açıklama var çin yaşı ile ilgiliYaşa +1 eklemek gerek miyor mu ?
ocak ve şubatta doğanlar 2 diğerleri 1 ekleyecek. çintakvimi.org' ta ayrıntılı açıklama var çin yaşı ile ilgili
Okadarini anladim da canim yaşı doldurmuş olmak gerekiyor mu yoksa yıl hasebindan mi yazımıza +1 ekliyoruz ?
evet 30 ekime kadar 27 yaşa bakmanız gerekirO zaman ben 30 ekim 1988 dogumluyum. Bu durumda 27. Yasa mi bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?