Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çin takvimi yumurtlama günü ilişki şekli hepsi palavra kızlar.. kandırıldım üçüncüye hocaya gidicem :)
nası yani cnm erkek isterken kızmı oldu erkek yöntemleri denedin ama kızınmı olucak yada oldu hocayamı gidicen bizede söyle bende kız bebek istiyorum
aynen öyle oldu canım. çin takvimi dediler ilişki sonrası sol tarafına yat dediler yumurtlama zamanı dediler hepsini yaptım ama yine kızım olacak. yani nasip gerçekten. bence kız bebek olması çok kolay. yinede Allah bilir tabi ama yurtlama gününden 5-6 gün önce hazırlıklara başla misyoner pozisyon sonrasında sol tarafına uzan. bide sebze balık filan bol yersende kız olurmuş çok bilmişler böyle söylüyolar.
inşallahhh... bana sol dediler canım. ondanmı oldu acaba :) Allah bağışlasın evlatlarımızı canları saolsun.
amin canım...hayır cnm sağ erkek sol kız benim tanıklarım var 5-6kişi denedi soluna yattılar hepsinde tuttu tabi yinede allah bilir allah ne yazdıysa o olur sen tekrar düşünürsen sağına yatarsın hiç şaşmadan o ay hep ama
arkadaşlar ben 2013 yılı içinde çocuk sahibi olmayı düşünüyorum kısmetse doğum tarihim 05.10.1987 kız çocuğum olması için hangi ay hamile kalmalıyım gün ay yıl onemliydi sanırım cevap verirseniz sevinirim