yaşınıza bir eklediğinizde doğru çıkıyor benim ay olarak doldurmamıştım 25ti yaşım 26 ya baktığımda bebeğin cinsiyeti tutuyor erkek:)
rus takvimini kime yaptıysam tuttu. bendede tuttu. çin takvimindede doğru hesap yapmak gerekiyor. yaşınıza +1 yada +2 ekleyeceksiniz doğduğunuz aya göre.
Kasım 1982 doğumluyum. çin takviminde hangi yaşa bakacağım? 29 mu 30 mu :44: doğru çıkanlar hangisini aldı. bitirdiği yaş mı girdiği yaş mı? ben 29 yaşımı doldurdum 30umdan gün aldım.
merhaba bende 19.02.1987 doğumluyum oğlum olmasını istiyorum. iyice kafam karıştı. bana yardımcı olun ya lütfennn..mesela bu ay için normal yaşıma bakarsam erkek çıkıyor ama +1 eklersem kız çıkıyor hangisi doğru??benim doğum tarihime göre +1 ekliyorum anladığım kadarıyla değil mi ???
rus takvimini kime yaptıysam tuttu. bendede tuttu. çin takvimindede doğru hesap yapmak gerekiyor. yaşınıza +1 yada +2 ekleyeceksiniz doğduğunuz aya göre.
teşekkür ederimm canımSende 25 yaşındasın 26 ya bakacaksın..
otomatik hesaplayan siteler var netten hesaplatın bence.çünkü kimi yaşa +1 kimine +2 ekleniyor.
beraber hamileliğimiz bende 18 temmuz ama 1989 doğumluyum direk baktığım zaman kız , +1 eklersem erkek bakalım artık doktoru beklicez :)son adet 18/19 temmuz 2012 :)
1985 liyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?