Çin tatvimi ile gebe kalmak istayen tüm arkadaşlara gelsin bu yazdıklarım;1 tane 8 yaşında oğlum var 1 tanede kızım olsun istedim çin takvimine güvendim yediklerime dikkat ettim,dr.kontrolünde ve çin takviminede uydurarak hamile kaldım kızım olsun çok istiyordum ama hamileliğim 4.ayında dr.bana erkek bir bebeğin olacak dedi şok oldum ben kendimi ayarlamıştım çin takvimine çok güvenmiştim ağla ağla çok moralim bozuldu ama Allh bana nur topu gibi kız simalı erkek çocuk verdi şükür Allah sağlık sıhhat versin ama o 1 hafta çok kötü olmuştum ve bebeğim 9 aylık oldu maşallah ve babaya düşkün sanki hissetmiş bana küsmüş gibi kısacası çin takvimine güvenmeyin sonra insan çok kötü oluyor.
yahu boyle biseye guvenipte nasil kendini inandirip birde agladin inanamiyrm.herseyin hayirlisi bu sadece bence fala inanma falsiz kalma gibi bisey.allah bilir kizlar ya.pmayin.benimki takvime gore evet dogru ama dogru tesaduf yani
çin tatvimi ile gebe kalmak istayen tüm arkadaşlara gelsin bu yazdıklarım;1 tane 8 yaşında oğlum var 1 tanede kızım olsun istedim çin takvimine güvendim yediklerime dikkat ettim,dr.kontrolünde ve çin takviminede uydurarak hamile kaldım kızım olsun çok istiyordum ama hamileliğim 4.ayında dr.bana erkek bir bebeğin olacak dedi şok oldum ben kendimi ayarlamıştım çin takvimine çok güvenmiştim ağla ağla çok moralim bozuldu ama allh bana nur topu gibi kız simalı erkek çocuk verdi şükür allah sağlık sıhhat versin ama o 1 hafta çok kötü olmuştum ve bebeğim 9 aylık oldu maşallah ve babaya düşkün sanki hissetmiş bana küsmüş gibi kısacası çin takvimine güvenmeyin sonra insan çok kötü oluyor.
ya tabiki haklısın da kadına da kızma. Hamileliğin verdiği bir mantıksızlık ve duygusallık var. Buna değil birçok saçma şeye takılabiliriz.
ii akşamlar çin takvimineen anlıyorsaniz lütfen cevap verirmisiniz ocak 16 1986 doğumluyum +2falan Ekleyin diyorlar yaşınıza anlamadım kız bebek istiyorum hangi ayda hamile kalmam gerekiyor Son adet tarihim Iki hafta önce
benim ilk bebeğim erkek onda tuttu bakalım bu defa tutacak mı ? şu an 3 haftalık hamileyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?