Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğum şubatta mı oldu martta mı? şubat kız, mart erkek görünüyo. martsa yanlıştır ozaman. dediğim gibi bu ve benzeri takvimler hiçbirzaman % 100 sonuç vermez zaten. sadece bir varsayımdan ibaret. yine de aldanıyoruz bazen....
bıkmışsındır belki ama bana bir cevap yazabilirsen çok mutlu olurum.doğum tarihim 11- 07 -1978 sat:17 kasım 2007 teşekkür ederim ben açamadım programı özür diliyoruma.s.
benim sat 24mart 2004 kızım var takvim erkek gösteriyor yanlış bakmadıysam.doğum tarihim 4.4.1977 bu arada...birde sen bakabilirmisin ben beceremedim heralde:)çin takviminden farklı bi takvim
--------------------------------------------------------------------------------
bu takvim çin takviminden farklı geldi bana. çoğu kişide tutturdum. Tabi takdir Allahın yine de. sadece merak ettim acaba sizlce de tutacak mı?
cevapları yazarsanız daha kolay olacak
http://rapidshare.com/files/82674957/nifas_risalesi.xls.html
LİNK YENİLENDİ.
baktım canım kız gorunuyo
benim sat 24mart 2004 kızım var takvim erkek gösteriyor yanlış bakmadıysam.doğum tarihim 4.4.1977 bu arada...birde sen bakabilirmisin ben beceremedim heralde:)
ben hiç bakamadım kızlar sevaba girmek isterseniz banada bakın lütfen 30/04/1981 dogum tarihim son adetim 14 ekim yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkürler
kızlar artık bu konulardan sıkıldım ama bi şey duydum yapın bakalım tutacakmı
kocanızın d.tari ve kendi d.tarihinzle ilgili bişi.
olay şuymuş. kadın 3 yılda erkek 4 yılda kan tazeliyomuş. kimin kanı tazeyse bebek o cins oluyomuş. ay gün yıl olarak doru bakın ama. mesela 1980 eşiniz diyelim sizde 1983. 1980+4=1984..... enson 2008 eşiniz çıkıyo ama ayıda önemli tabi. siz 1983+3=1986.....2007 çıkıyo. yani 2007 de hamile kalırsa bu kişi kız oluyomuş. ikinizin aynı yıl çıkarsa aylara bakıyosunuz. en son kiminki tazeyse onukinden oluyomuş.valla ben pek inanmadım ama çok meşur bi yöntem çok tutuyomuş
kıslar bana bi bakarmısınızz
dt:7 ağustos 1980
sat:25 ocak 2008
yaş,27 doğum ayı temmuz erkek görünüyor...