Canım bu linkte kız çıkıyor ama konudaki ilk listeye bakınca erkek. Hangisi doğruki?Çin Takvimi Bebek Cinsiyeti Hesaplama | Çin Takvimi
Hamilesiniz ve bebeğinizin cinsiyetini öğrenmek mi istiyorsunuz? Çin Takvimi ile bir erkek mi yoksa bir kız mı olacağını öğrenebilirsiniz.tr.calcuworld.com
Kızlar sat 25 nisan mayıs ayında hamile kaldım. Doğum tarihin 11 eylül 1986 çin takviminden anlayan rica etsem bana da bakabilirmi?
İnşallah öyledir. 2 kızım var çok şükür busefer değişik istiyorum nasip olursa.erkek yanlış hesap olmadıysa
Hangisi tuttu acabaBenim cin takvimi tuttu
Erkek çıkıyor hesaplamaya göre sağlıkla kucağına alırsın insAllahKızlar sat 25 nisan mayıs ayında hamile kaldım. Doğum tarihin 11 eylül 1986 çin takviminden anlayan rica etsem bana da bakabilirmi?
Teşekkür ederim insallah sağlıklı olsundaErkek çıkıyor hesaplamaya göre sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Sizin cinsiyet bellidir artik hangi takvim tuttu sizde?Kızlar bende cintakvimi.gen.tr'de kız çıkıyor, tr.calcuworld.com da erkek çıkıyor. Sizce hangisi doğru ben su linkten yaptım doğru cıktı, ya da herkes bu doğru dedi seklinde bir fikri olan var mı?
insAllah canım saolasinTeşekkür ederim insallah sağlıklı olsundaSenin az kalmış sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Hangi site bilmiyorum ama 3 veya 4 farklı siteye bakmıştım hepsi erkek demistiHangisi tuttu acaba
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah. Benimde bütün hepsinde erkek çıkıyor. 2 kızım var daha önceki hamileliklerimde hiç bukadar merak etmemiştim, busefer farklı olsun istedigim için sanırımHangi site bilmiyorum ama 3 veya 4 farklı siteye bakmıştım hepsi erkek demisti
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah. Benimde bütün hepsinde erkek çıkıyor. 2 kızım var daha önceki hamileliklerimde hiç bukadar merak etmemiştim, busefer farklı olsun istedigim için sanırım
Aynen benim kızlarımda kız olabilir dediğimde bile kabul etmiyor. Hep erkek die seviyorlar. Sizin az kalmış cinsiyeti öğrenmeye bizde daha 6 haftalığız. Insallah Rabbim gönlümüze göre versin sağlıklı olsunlar. Ultrason görüntüsünden tahminde bulundurdunuzmu. Nub teorisi varyaMerhabalar aynen benimde 2 kızım var 10 yıl sonra 3 gebeliğim bende merak ediyorum önce sağlıklı ama kızlarım hep erkek olacak gibi seviyor karnımı gönülden erkek geçiyor Allahım hayırlısını versin sizinki kaç haftalık oldu biz 14 deyim
Evet 5 6 7 haftada keseye göre tahminde bulundular bana erkek dediler usg 11-12 hafta görüntüsüne görede erkek dediler bakalım doğru çıkacakmı sağlıklı olması gönlümüzden bir erkek benim kuzular erkek ismi buldu bile anne erkek işte diyip duruyorAynen benim kızlarımda kız olabilir dediğimde bile kabul etmiyor. Hep erkek die seviyorlar. Sizin az kalmış cinsiyeti öğrenmeye bizde daha 6 haftalığız. Insallah Rabbim gönlümüze göre versin sağlıklı olsunlar. Ultrason görüntüsünden tahminde bulundurdunuzmu. Nub teorisi varya
cintakvimi.gen.tr tuttu bendeSizin cinsiyet bellidir artik hangi takvim tuttu sizde?
Teşekkür ederim benim bütün hepsinde erkek çıkıyor yanlış çıkarsa hepsi yanlış çıkacakcintakvimi.gen.tr tuttu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?