Gebeliğe Hazırlık ÇİN TAKVİMİ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melismelom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
809
1.575
113
arkadaşlar aranızda çin takvimini uygulayıp ona göre kız yada erkek çocuğu olan var mı? gerçekten tutuyor mu?

Herkeste tutmuyor örnek ben :)
Kız gösteriyordu, baya bildiğin erkeğiz :)
Kuzenimde tuttu ama zaten %50 ihtimal..
Bel bağlamamak lazım bence.

Hiç ınanmayın tutan var ama zaten yuzde 50 ıhtımal her zaman var. Hersey nasıp bız butun tezlerı curuttuk merak etmeyın Allah ne derse o olur😁

Mesela neleri çürüttünüz canım? Bahseder misin biraz :)
Cok ılıskı olursa kız dedıler. Cın kız dedı. Istah kapanırsa kız dendı. Yuzun degısırse kız dedıler. Gelın kaynanaya ceker kaynanamın 3 kızı sonra esım olmus.Ama olusum olacak. Ama anne hıslerı cıkıyor ana rahmıne dustu rabbım erkek oldugunu hıssettırdı. Rabbımden ıste o en hayırlısını bılıyor tabı bolca dua😁

Benim icin cinsiyet hoc farketmez aılemde erkek kız ayrımı yok Alllaha sukur hatta erkek bızde fazla ama aılemın esı dogulu oldugu ıcın kız fazla takıntısı vardı dua ettım esımde vende okumus etmıs ınsanlarız tabıkı bızım ıcın en son sey cınsıyet ama ıster ıstemez oluyor oyle bır ıstek ılk oglum olsun sonra kızım olsun

Cok ılıskı olursa kız dedıler. Cın kız dedı. Istah kapanırsa kız dendı. Yuzun degısırse kız dedıler. Gelın kaynanaya ceker kaynanamın 3 kızı sonra esım olmus.Ama olusum olacak. Ama anne hıslerı cıkıyor ana rahmıne dustu rabbım erkek oldugunu hıssettırdı. Rabbımden ıste o en hayırlısını bılıyor tabı bolca dua😁
Peki göğüs ucun karardı mı canım, sag Göğsün sola göre büyüdü mü bir de idrar rengin acık sarı mı yoksa turuncu muydu bunlar erkek bebek belirtileriymiş

Peki göğüs ucun karardı mı canım, sag Göğsün sola göre büyüdü mü bir de idrar rengin acık sarı mı yoksa turuncu muydu bunlar erkek bebek belirtileriymiş
Benım 3.5 aydan sonra karardı gogus ucum. Sol daha buyuktu erkekte sag buyuk olır derler. Idrar rengım hep acıktı cunku cok su ıcıyorum. Ama erkek cocukta ayak usumesı cok olur derler benım hep cok usudu ev sıcak olsa bıle corapsz hıc durmadm. Bende sıvılce cok oldu kızda olur derler. Ama karnım hıc cıkmadı top kadar bıle yok kılo almadm galıba ondan. Ama herkeste baska gozukuyor belırtıler. Cın takvımıne hıc ınanma ya valla. Ama esıne kuruyemıs et fılan yedır erkek ıstersen erkek belırlıyor ya cınsıyetı nette yazar. Bak atastır beslenmede etkılıyormus galıba. Soylemesı ayıp 18 gunde fılan 14 gun ılıskı olmus kaydedıyordum ben herks dıyordu sık ılıskı kız ana rabbım bılıyor ıste en buyuk sey rabbım ne derse o oluyor hersey bahane.

Benim bir tanıdığımda tutmadı yakın zaman, kız gösteriyordu erkek çıktı hatta ona göre ilişki ayarlayıp o ay denemişti ama tutmadı erkek oldu. Benim ve çevremde çok kişide de tuttu ama 2 kez daha önce tuttu erkek olduğu. İlk oğlumda çin takvimi erkek olmasına rağmen dr lar 5.aya kadar kız dedi ama rrkekmiş. 2.oğlumdada erkek gösteriyordu tuttu ..

Benım 3.5 aydan sonra karardı gogus ucum. Sol daha buyuktu erkekte sag buyuk olır derler. Idrar rengım hep acıktı cunku cok su ıcıyorum. Ama erkek cocukta ayak usumesı cok olur derler benım hep cok usudu ev sıcak olsa bıle corapsz hıc durmadm. Bende sıvılce cok oldu kızda olur derler. Ama karnım hıc cıkmadı top kadar bıle yok kılo almadm galıba ondan. Ama herkeste baska gozukuyor belırtıler. Cın takvımıne hıc ınanma ya valla. Ama esıne kuruyemıs et fılan yedır erkek ıstersen erkek belırlıyor ya cınsıyetı nette yazar. Bak atastır beslenmede etkılıyormus galıba. Soylemesı ayıp 18 gunde fılan 14 gun ılıskı olmus kaydedıyordum ben herks dıyordu sık ılıskı kız ana rabbım bılıyor ıste en buyuk sey rabbım ne derse o oluyor hersey bahane.
Sık ilişki kız derler evet benim kızımda sık ilişki ile oldu nasip işte canım kaderi sadece dua degiştirir bir kızım var birde oglum olsun cok isterim tabiki öncelikle saglıklı ve hayırlı olması dileğiyle. Sende bebegini Saglıkla kucagina al inşallah. Bir de bana dua eder misin ismim Büşra hamilelerin duası kabul olur derler 🤲♥️

Sık ilişki kız derler evet benim kızımda sık ilişki ile oldu nasip işte canım kaderi sadece dua degiştirir bir kızım var birde oglum olsun cok isterim tabiki öncelikle saglıklı ve hayırlı olması dileğiyle. Sende bebegini Saglıkla kucagina al inşallah. Bir de bana dua eder misin ismim Büşra hamilelerin duası kabul olur derler 🤲
Sagolasn canm benım rabbım gonlunden gecenı dua nıyetıne kabul etsın. Ablamın ıkı oglu var o da hep kız ısterdı rbbım ne nasıp ederse dogrusu o gercekten.

Back