Çin takvimi için derler ki %50 doğrudur.. cinsiyet de 2 tane olduğuna göre var gerisini sen hesaplaAblalarım kardeşlerim canlarımmerhabalar cin takvimi uygulayan varmı? Ne kadarı doğru ne kadarı yanlıs olabiliyor gerçekçilik payi varmı??? Beni bir aydınlatın netten araştırdım ama kafam daha da karıştı netlesirmi bilmiyorum
Ya ben de yapicam ama cesaret edemiyorumÇin takvimi için derler ki %50 doğrudur.. cinsiyet de 2 tane olduğuna göre var gerisini sen hesaplayeryüzündeki hamilelerin yarısında tutmuştur yani mantıken
Yani yaşla alakalı olduğunu sanmıyorum aynı yaşta aynı ayda hamile kalıp farklı cinsiyet doğuran arkadaşlarım var. Ama sana tavsiyem dualarına dikkat et tabi önceliğin sağlıklı olması yönündedir eminim ama hormonal sağlıklı olsun erkek olur östrojeni fazla bişe olur mazallah. allah sağlık versin gerisi hallolurYa ben de yapicam ama cesaret edemiyorum21 yaşında daha ağırlıklı kız olma şansı varmış ben 20 yaşındayım kafam Allak bullak oldu o zaman daha garanti olur diye 21 e kadar beklessemmi diye düşünüyorum kafayı bozdum nasip işi tabiki hayırlısı sağlıklısı olsun diyorum ama gönül işte bu bi taraf daha ağır basıyor
Amin inşallahYani yaşla alakalı olduğunu sanmıyorum aynı yaşta aynı ayda hamile kalıp farklı cinsiyet doğuran arkadaşlarım var. Ama sana tavsiyem dualarına dikkat et tabi önceliğin sağlıklı olması yönündedir eminim ama hormonal sağlıklı olsun erkek olur östrojeni fazla bişe olur mazallah. allah sağlık versin gerisi hallolur
Canim bende yokladim erkek gostermsdi ama 18 haftalikan yokladim kizim olcaq inşAllah ...ablamdada tanliş.gostermsdi..yani boş.boş. şeyler işdeAblalarım kardeşlerim canlarımmerhabalar cin takvimi uygulayan varmı? Ne kadarı doğru ne kadarı yanlıs olabiliyor gerçekçilik payi varmı??? Beni bir aydınlatın netten araştırdım ama kafam daha da karıştı netlesirmi bilmiyorum
Canm hamile kaldgnz ayımsoruyor yani sat 23 ekim se dediğn gibi ovulasyonun 6 kasım oluyor..kasım ayını giriceksin tabi şimdiye belli olmustr cinsiyeti hayrlı dogumlarKızlaaaar merakımdan Çin takvimine bakayım dedim ama hepsi farklı gösteriyor. Mesela son adet tarihini mi gireceğiz? Yoksa ovülasyon zamanı ilişkiye girdiğimiz muhtemel hamile kalma tarihini mi? Benim SAT 23 Ekim, hamile kalma tarihi 6-7 Kasım sanırım.İnsan sabırsızlanıyor yoksa hiç önemli değil tabii ki...
Mrb canım.ben kime.denediysem doğru çıktı anne yaşını dogru hesaplayacak Ocak Şubat dogumlular 2 ekleyecek diğer ay doganlar bir ekleyecek birde hamile kaldığınız ay için ovulasyon gününü baz alacaksiniz yoksa yanlış çıkar ovulasyonda döllenme olmuştur onun denk geldiği ay alınmalı yanlış bulanlar bunlar oluyor benceAblalarım kardeşlerim canlarımmerhabalar cin takvimi uygulayan varmı? Ne kadarı doğru ne kadarı yanlıs olabiliyor gerçekçilik payi varmı??? Beni bir aydınlatın netten araştırdım ama kafam daha da karıştı netlesirmi bilmiyorum
Ablalarım kardeşlerim canlarımmerhabalar cin takvimi uygulayan varmı? Ne kadarı doğru ne kadarı yanlıs olabiliyor gerçekçilik payi varmı??? Beni bir aydınlatın netten araştırdım ama kafam daha da karıştı netlesirmi bilmiyorum
Benimkide doğru çıktı kuzenlerimden arkadaşlarımdan kime baktiysam doğru çıktı hesaplama çok onemliÇin takvimi uyguladım kız istiyordum kızım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?