• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çin takvimi yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Utku388

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
238
116
18
25
Ablalarım kardeşlerim canlarım 😊😊🥰🥰🤗🤗🤗🤗🤗 merhabalar cin takvimi uygulayan varmı? Ne kadarı doğru ne kadarı yanlıs olabiliyor gerçekçilik payi varmı??? Beni bir aydınlatın netten araştırdım ama kafam daha da karıştı 😃 netlesirmi bilmiyorum

Ablalarım kardeşlerim canlarım 😊😊🥰🥰🤗🤗🤗🤗🤗 merhabalar cin takvimi uygulayan varmı? Ne kadarı doğru ne kadarı yanlıs olabiliyor gerçekçilik payi varmı??? Beni bir aydınlatın netten araştırdım ama kafam daha da karıştı 😃 netlesirmi bilmiyorum
Çin takvimi için derler ki %50 doğrudur.. cinsiyet de 2 tane olduğuna göre var gerisini sen hesapla 😂 yeryüzündeki hamilelerin yarısında tutmuştur yani mantıken 😂

Çin takvimi için derler ki %50 doğrudur.. cinsiyet de 2 tane olduğuna göre var gerisini sen hesapla 😂 yeryüzündeki hamilelerin yarısında tutmuştur yani mantıken 😂
Ya ben de yapicam ama cesaret edemiyorum 😂 21 yaşında daha ağırlıklı kız olma şansı varmış ben 20 yaşındayım kafam Allak bullak oldu o zaman daha garanti olur diye 21 e kadar beklessemmi diye düşünüyorum kafayı bozdum 😂😂 nasip işi tabiki hayırlısı sağlıklısı olsun diyorum ama gönül işte bu bi taraf daha ağır basıyor

Ya ben de yapicam ama cesaret edemiyorum 😂 21 yaşında daha ağırlıklı kız olma şansı varmış ben 20 yaşındayım kafam Allak bullak oldu o zaman daha garanti olur diye 21 e kadar beklessemmi diye düşünüyorum kafayı bozdum 😂😂 nasip işi tabiki hayırlısı sağlıklısı olsun diyorum ama gönül işte bu bi taraf daha ağır basıyor
Yani yaşla alakalı olduğunu sanmıyorum aynı yaşta aynı ayda hamile kalıp farklı cinsiyet doğuran arkadaşlarım var. Ama sana tavsiyem dualarına dikkat et tabi önceliğin sağlıklı olması yönündedir eminim ama hormonal sağlıklı olsun erkek olur östrojeni fazla bişe olur mazallah. allah sağlık versin gerisi hallolur 😘

Yani yaşla alakalı olduğunu sanmıyorum aynı yaşta aynı ayda hamile kalıp farklı cinsiyet doğuran arkadaşlarım var. Ama sana tavsiyem dualarına dikkat et tabi önceliğin sağlıklı olması yönündedir eminim ama hormonal sağlıklı olsun erkek olur östrojeni fazla bişe olur mazallah. allah sağlık versin gerisi hallolur 😘
Amin inşallah 🤗🤗 aslında sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua ederim.hep ama gönül işte ne dersen de bi taraf daha ağır basıyor 😃

Kızlaaaar merakımdan Çin takvimine bakayım dedim ama hepsi farklı gösteriyor. Mesela son adet tarihini mi gireceğiz? Yoksa ovülasyon zamanı ilişkiye girdiğimiz muhtemel hamile kalma tarihini mi? Benim SAT 23 Ekim, hamile kalma tarihi 6-7 Kasım sanırım. :anneadayı::emir_bebek: İnsan sabırsızlanıyor yoksa hiç önemli değil tabii ki...

Çin takvimi mi 🤔 bebeğin cinsiyetini erkek belirlemiyor mu? Babanın bilgileri mi veriliyor? Kafam karıştı :KK64:

Benim 2 oğlandana tuttu. Buna kiz cikiyor ama bilmiyorum. Rus takvimi 2 ogluma da kiz diyordu. Simdikine kiz gosteriyor

Canim bende yokladim erkek gostermsdi ama 18 haftalikan yokladim kizim olcaq inşAllah ...ablamdada tanliş.gostermsdi..yani boş.boş. şeyler işde

Bana kiz gosteriyor kesin olmamakla beraber erkek gibiz %80 dedi doktor smdilik ama daha erken. Genelde tuttuyor diyorlar ama😀

Valla bu aralar epey takvim mevzusu var eşimde takmış bu hesaplamalara ve bir uygulama yapmoş Tıklayıp indirip çin takvimi rus takvimi japon takvimi hesaplaması yapabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlaaaar merakımdan Çin takvimine bakayım dedim ama hepsi farklı gösteriyor. Mesela son adet tarihini mi gireceğiz? Yoksa ovülasyon zamanı ilişkiye girdiğimiz muhtemel hamile kalma tarihini mi? Benim SAT 23 Ekim, hamile kalma tarihi 6-7 Kasım sanırım. :anneadayı::emir_bebek: İnsan sabırsızlanıyor yoksa hiç önemli değil tabii ki...
Canm hamile kaldgnz ayımsoruyor yani sat 23 ekim se dediğn gibi ovulasyonun 6 kasım oluyor..kasım ayını giriceksin tabi şimdiye belli olmustr cinsiyeti hayrlı dogumlar❤️🤲🏻

Mrb canım.ben kime.denediysem doğru çıktı anne yaşını dogru hesaplayacak Ocak Şubat dogumlular 2 ekleyecek diğer ay doganlar bir ekleyecek birde hamile kaldığınız ay için ovulasyon gününü baz alacaksiniz yoksa yanlış çıkar ovulasyonda döllenme olmuştur onun denk geldiği ay alınmalı yanlış bulanlar bunlar oluyor bence

Çin takvimi uyguladım kız istiyordum kızım oldu

Benm arkadsa da baktm yumurtlama tarıhıne gore kız cıkıyordu ama oglu olcak denk gelıyor işte kimisi👀😀

Back