Gebeliğe Hazırlık Çin takvimi ile cinsiyet belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Delirella

2 si cennet 3 meleğin annesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
6.426
8.263
Arkadaşlar merhaba,

Çin takvimine göre bir ihtimal cinsiyet belirleme yöntemini duymayan kalmamıştır sanırım. Bu yöntemi bilen biri bilgilendirebilir mi? Ekte tablo var, onun üzerinden danışmak istiyorum.
Teşekkürler

Tabloya göre 18 yaş Mart ayında kız Çocuk gösteriyor.

👉🏻Mart ayı hamile olduğunu öğrendiğin ay mıdır? Son adet tarihi Şubat mı olmalı buna göre?
👉🏻Adet şubat ayının başında ise ovulasyın aynı ayda olur gebelikte. Ama ay sonu adet olan birinin ovulasyon Mart ayına kalır. Buna göre tablodaki Mart ayı kız çocuk dediği ne anlama geliyor ?

Ben bunun hesaplama methodunu anlamadım.

Eklentiler

• 778C15BB-8803-476D-B923-990DFD970B40.jpeg
    778C15BB-8803-476D-B923-990DFD970B40.jpeg
    471,3 KB · Görüntüleme: 425
Son düzenleme:
Bence gebe kalinan aydan bahsediliyor. Yani simdi ben subatta denicem 28.5 yasindayim. Bu ay olursa erkek olacakmis. 🤣

Fala inanmayın falsız kalmayın. Japon ve rus takvimi de değişik birer takvim bakın derim ben bakıyorum ara ara.

Çin Takvimi Hesaplama bu sitede epey hesaplama var amma ne kadar doğru bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fala inanmayın falsız kalmayın. Japon ve rus takvimi de değişik birer takvim bakın derim ben bakıyorum ara ara.

Çin Takvimi Hesaplama bu sitede epey hesaplama var amma ne kadar doğru bilemedim.
Hesaplama mantığında soru işaretlerim var :) kız veya erkek dediği ay, son adet ayı mı? Yoksa ovulsaydın yaşadığın ay mı? Kafamda deli sorular

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesaplama mantığında soru işaretlerim var :) kız veya erkek dediği ay, son adet ayı mı? Yoksa ovulsaydın yaşadığın ay mı? Kafamda deli sorular
Hamile.kaldigin yani ovulasyonun olduğu döllenme zamanının olduğu ayı gireceksin yaşın içinde Ocak ve Şubat doğumlu isen 2 ekleyecek son diğer aylarda yaşına 1 ekleyeceksin

X