• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin takvimi hakkında bilgisi olan var mı?

nunuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.318
0
116
43
İstanbul
Merhaba arkadaşlar; çin takvimi diyor herkes ama. Nasıl oluyor ki.
Bir türlü kafam almıyor.Ben ikinciye Allah kısmet ederse hamile kalmayı düşünüyorum.
Haziran-temmuz erkek gösteriyor. Ama mayıs 28-30 gibi hastalanacağım. Haziran 12gibi çalışmaya mı başlamalıyım.
Birde haziran 22de tatile gideceğiz, geciktirici kullanırım diyordum, birde tutarsa acaba geciktiricinin bir zararı olur mu?
Doktora gideceğim geciktirici için sormak için ama , belki bilen vardır?

Adetin bittikten sonra calismalara basla bebek dusunuyosan geciktirici alma sakin yumurtlamayi etkiler bu iki ayda tutarsa erkek olma ihtimali yuksek benimkide tutmustu cin takvimine bakarak yapmadim ama gebe kaldiktan sonra baktim erkek gosteriyodu gercektende tuttu ablaminkine baktim 3 cocugun 3 de tutuyor gorumcemde 7 aylik gebe onunkide tutyo bakalim ikinci bebegim tutacakmi

Dediğin tarihte hamile kalmayı düşünüyosan kesinlikle geciktirici kullanma olurda kamile kalırsan geciktirici kullandıgında bebeğin sakat olma ihtimali %90

Dediğin tarihte hamile kalmayı düşünüyosan kesinlikle geciktirici kullanma olurda kamile kalırsan geciktirici kullandıgında bebeğin sakat olma ihtimali %90

Saolun kızlar, bi gün arayla beraber olun diyorlar, arada 4-5 geçsin diyorlar hatta.
Peki hastalandıktan sonra mı çalışmamız, yoksa 13-15 arası yumurtlamayı mı beklemem gerekir?
Hastalık sonrası hemen hamile kalan var mı? Yumurtlama çatlamış kanama olmuş olmuyo mu aslında?
Birde kalırsam eğer tatile gitmeden, tatilde de Allah korusun beni inşallah.
Hayırlısı ile her isteyene nasip etsin.
Kızı erkeği hepsi bir, Allah her isteyene evlat nasip etsin.
Bizim de bir kızımız var, gönlümüzde de bir ekek evlat var.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Başka bilgileri, akıl verecek olan var mı?
:)

Saolun kızlar, bi gün arayla beraber olun diyorlar, arada 4-5 geçsin diyorlar hatta.
Peki hastalandıktan sonra mı çalışmamız, yoksa 13-15 arası yumurtlamayı mı beklemem gerekir?
Hastalık sonrası hemen hamile kalan var mı? Yumurtlama çatlamış kanama olmuş olmuyo mu aslında?
Birde kalırsam eğer tatile gitmeden, tatilde de Allah korusun beni inşallah.
Hayırlısı ile her isteyene nasip etsin.
Kızı erkeği hepsi bir, Allah her isteyene evlat nasip etsin.
Bizim de bir kızımız var, gönlümüzde de bir ekek evlat var.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Başka bilgileri, akıl verecek olan var mı?
:)

Yumurtlama döneminde şansın daha yüksek olur tabi...
Her gün ilişkiye girmek sperm sayısını çok azaltacağı için önerilmez, bu nedenle iki üç günde bir ilişki önerilir diye biliyorum...
Yaşlı bi teyzeden ilişkiden sonra karbonat vajinal bölgeye dökülürse erkek çocuk olma ihtimalini yükseltirmiş diyordu :D ne kadar sağlıklı bilmiyorum hatta 2 kızı olan yaşı 37nin üstünde olan bi kadıncağız ısrarla oğlu olsun istiyordu denemişti biraz fazla yanma oldu diyordu ama oğlu oldu..
Dediğim gibi ne kadar sağlıklı bilemiyorum...
Hayırlısı olsun canım benim...

Yumurtlama döneminde şansın daha yüksek olur tabi...
Her gün ilişkiye girmek sperm sayısını çok azaltacağı için önerilmez, bu nedenle iki üç günde bir ilişki önerilir diye biliyorum...
Yaşlı bi teyzeden ilişkiden sonra karbonat vajinal bölgeye dökülürse erkek çocuk olma ihtimalini yükseltirmiş diyordu :D ne kadar sağlıklı bilmiyorum hatta 2 kızı olan yaşı 37nin üstünde olan bi kadıncağız ısrarla oğlu olsun istiyordu denemişti biraz fazla yanma oldu diyordu ama oğlu oldu..
Dediğim gibi ne kadar sağlıklı bilemiyorum...
Hayırlısı olsun canım benim...

Bunu ilk kez duyuyorum cok ilginc ama bence saglikli degil mikrop kapabilir

Çin takvimine güvenme canım %50 bi şansın var sonuçta her zaman tutmuyoo

yahu şu çin takvimini banada öğretsenize bir türlü çözemedim nasıl yapcam nasıl hesaplayacam öğretinnnn banadaaa :36:

Back