- 19 Kasım 2015
- 237
- 69
- 32
-
- Konu Sahibi gonulturqut
Ya gönlünüzden geçen olmuştur inşallahInsallah dogrudur kizlar 2 tane kizim var 1 tanede erkek evlat verir insallah allahim bana
Bende kız hissetmiştim ki erkek çıktıKuzenimin doğru çıkmış, bende hamileyim baktım kız çıkıyor bakalım daha erken cinsiyet için ama bende kız hissediyorum
Aynı benim gibi bende 8. Haftadayım bekliyorum babada kız çıkıyorKuzenim 2 bebeğinde çin takvimine baktı kız çıkmıştı 2 kızı var
Ben de 3 tane çin takvimine baktım kız yazıyor daha var bana tabii de ben de kız hissediyorum
Yani yanılma ve doğruluk payını çin takvimi için doktorlarda %50 olarak baz alıyor
Kaç haftalık hamilesiniz belki değişir :)Bende kız hissetmiştim ki erkek çıktı
Sağlıkla gelsin inşallahAynı benim gibi bende 8. Haftadayım bekliyorum babada kız çıkıyor
Amin inşallahSağlıkla gelsin inşallah
34 olduk. Ayrıca değişmesin alışveriş ona göre yapıldı doğum çantası da hazırKaç haftalık hamilesiniz belki değişir :)
Hayırlısı olsun34 olduk. Ayrıca değişmesin alışveriş ona göre yapıldı doğum çantası da hazır
Benim kese de yuvarlaktı kız oldu ama kese de yanıltıyormuş yuvarlak olup erkek çıkan da varHayırlısı olsunBenim Çin’e göre falan kız bende hep kız hissediyorum kesede yusyuvarlak ama bakalım görücez