Doğuma Hazırlık cin takvimi 21 yas icin hep kiz diyor sizce dogrumu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
uyyyyy edacim benimmmmmm
bende bu kim diyordumm diger kizlarada cok sohbetin vardida
neyse canim benimm
napsam ya

libyanacim kendime engel olamiyorum gonlum cok istiyorr ama once tevekkul tabiiki rabbime dua
tedbir benden takdir allah tan

nickimi değiştirdimm canım benimmm

acikcasi islamiyeti cok iyi bilmem ama allaha inancim sonsuzdur
allahtan medeti birakip takvimden hele hele cinlilerin takviminden asla ve aslada medet ummam
konu sahibi arkadasim size su soruyu sormak istiyorum .. kesinlikle yanlis anlamanizi istemem
sadece size bazi seyleri farkettirmek istiyorum lutfen beni yanlis anlamayin

kiz yada erkek evlat evlattir candir cigerdir .. benim ikiz oglusum var onlar kizda olabilirlerdi
allahtan gelen hersey basim gozum ustune
neden illaki erkek istiyorsunuz ? bu erkek yada kiz yani cinsiyet secimi neden ?
hepsinin sevgisi ayni degilmi hepsi evlat degilmi bu cinsiyet ayrimi neden ?
cocuk sayisi deseniz anlarim ben iki istiyorum illaki yada uc cocuk istiyorum deseniz anlarim
ama bu cinsiyet istemenin manasi ne onu anlamiyorum
bende espri olsun diye arada ogluslarima bi kiz kardes olsa ne guzel olur derim ama hic bi zaman ne bi takvime nede bir duamda allahim bana kiz ver demedim her zaman hayirlisi sagliklisi derim .. allah sizinde gonlunuzde olani verir umarim

Çoooook haklısın :) Yıllarca çocuğu olmayan,çocuğa hasret kalan etrafımızda bir sürü insan varken nefsimize yenik düşüyoruz.Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.Etraftan konuşanlarada ya hiç çocuğum olmasaydı cevabını verirsek belki susarlar.

bu işin çini rusu musu yalan canım
takdir Rabbimden
ondan sağlıklısını dile eğer bebiş düşünüyosan
bu takvimler hep saçmalık yol ebru şallıda ona göre bebek yapmışmışta hepsi fos Allaha şirk koşar gibi cinsiyeti bizler belirleyemeyiz tövbe haşa Eşiminde dediği gibi Rabbim dilerseson anda onu kızsa erkek erkekse kız yapar herşey yaradandan..ultrasona giripte son ana kadar erkek sanıp yada kız sanıp sonradan cinsiyet değişik olunca bizler doktor hatası diyoruz o bile Rabbimden hepsinde bir hayır var sakın inanma takvime falan.. Allahtan dile gönlünde yatanı sağlıklı hayırlısı diyerek canım..bi kaçtane denk gelen olmuş herkes tutmuş takvim doğru demiş saçmalıktan başka bişey değil.:umursamaz:

Bende eşin gibi söylerim hep.Katılıyorum sana canım.Rabbimden hayırlısını istemek gerek.Oğlum olacak yada kızım olacak diye 9 ay boyunca gerine gerine gezipte tam tersi cinsiyetleri kucağına alıp gelenlerde var yada Allah korusun kucağı boş dönenlerde.Rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımızda....

çin takvimi herzaman tutmuyo.benim çin takviminde de rus takvimindede erkek görünüyordu ama kızım olacak.zaten bir oğlum vardı.

çin takvimine bende inanmıyorum 21yaşında hamile kaldım kız gözüküyodu ama oğlum oldu şimdi hamileyim erkek gözüküyor bakalım ne çıkacak:)

çin takvimi başlığında bu takvim için yaşınıza +2 yaş ekleyin yazmış biri...

çin takvimi yalan üçüncüyü doğucam
kızım olması gerekiyodu ama 3. oğlum olacak

çin takvimi yalan üçüncüyü doğucam
kızım olması gerekiyodu ama 3. oğlum olacak

3 erkek...:bbo:
Allah kolaylık versin sana..
gözün korkmuyo mu yaaa...benim ablamın 2 tane oğlu var,başa çıkamıyo valla ev savaş alanı gibi,sürekli bi koşturmaca,bağrış,çağrış...
ama çok tatlılar.....
öyle olmasa dayanılır mı zaten dimi?...a.s
Allah bağışlasın evlatlarını canım...

aranizda 21 yasinda olup cin takviminde yanilan varmi
2010 da 21 yasinda olacagim oglum olmasi icin bazi bilindikleri uygulayacagim ama cin takvimi takiliyor kafamamafoldumben

cnmm bende 21 yasındayım henüz cinsiyeti bilmiorum ama çok saçma yaa 21 yasında olup erkek doğuran cokkkk bence takılma gamyoncuiremsu

ben inanmiyorum böyle seylere duanin gücüne inaniyorum bu sekilde Allah sükür iki oglum oldu Elhamdülillah Allahimm Allaha emanetler

Back
X