Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aranizda 21 yasinda olup cin takviminde yanilan varmi
2010 da 21 yasinda olacagim oglum olmasi icin bazi bilindikleri uygulayacagim ama cin takvimi takiliyor kafamamafoldumben
aranizda 21 yasinda olup cin takviminde yanilan varmi
2010 da 21 yasinda olacagim oglum olmasi icin bazi bilindikleri uygulayacagim ama cin takvimi takiliyor kafamamafoldumben
21 yaşında ogluma hamile kaldım canım.. çin takvimi benim çoçuklarıma uymuyorrrr...ikiside kız olmalıydı ama erkek..
acikcasi islamiyeti cok iyi bilmem ama allaha inancim sonsuzdur
allahtan medeti birakip takvimden hele hele cinlilerin takviminden asla ve aslada medet ummam
konu sahibi arkadasim size su soruyu sormak istiyorum .. kesinlikle yanlis anlamanizi istemem
sadece size bazi seyleri farkettirmek istiyorum lutfen beni yanlis anlamayin
kiz yada erkek evlat evlattir candir cigerdir .. benim ikiz oglusum var onlar kizda olabilirlerdi
allahtan gelen hersey basim gozum ustune
neden illaki erkek istiyorsunuz ? bu erkek yada kiz yani cinsiyet secimi neden ?
hepsinin sevgisi ayni degilmi hepsi evlat degilmi bu cinsiyet ayrimi neden ?
cocuk sayisi deseniz anlarim ben iki istiyorum illaki yada uc cocuk istiyorum deseniz anlarim
ama bu cinsiyet istemenin manasi ne onu anlamiyorum
bende espri olsun diye arada ogluslarima bi kiz kardes olsa ne guzel olur derim ama hic bi zaman ne bi takvime nede bir duamda allahim bana kiz ver demedim her zaman hayirlisi sagliklisi derim .. allah sizinde gonlunuzde olani verir umarim
canım öyle diyenlere bi o kadarda hayırsız gelin eline oğlan çocuğu düşerse kadın ağzına uyup anasını atabileceğinide söyle bu işin damada yada geline güvenipte yapması olmaz oğlan olsun kız olsun ikiside pek hala hayırsız olabilir burda bi komşu çocuğum olsunda nasıl olursa olsun diye hep dua edermiş kaç sene olmadığı için şimdi bi oğlu var ama çoook aşırı yaramaz kimse gidip gelmek istemiyormuş o derece herşeyin hayırlısı öyle konuşanların ya Allah korkusu yok yada çok erkek düşkünü eski kafa insanlardır canım canını sıkmalarına izin verme hayırlısı iste erkek olsun diye uğraşırsın Rabbim korusun hayırsız olur yada kız içinde geçerli bu hepsinin hayırlısı önemli olan onların ağzını kapatmak senin elinde söylenenler çok ayıp ve cahilceguzel arkadasim
bende taa ki kizima hamile kalana dek kiz erkek hic farketmez diyordum
ama cevrendeki insanlar seni nasil huzursuz ediyor bir bilsen yemin ederim suan kizimi on erkege degismemm
ama bastaki buyukler gebeligimi burnumdan getirdi hic bir ozencim kalmadi
simdi herkes ikinciye oglan olur gozuyle bakiyorr
o halde benim halimi bi dusunsen
neymis
kiz cocugu yarin bakmak istesede damadinin evinde rahatca duramazmissin
oglan gibisi yokmus
biktim canim inan bana biktim
hic hayirlisini dilemezler haa derler ama oluncada aa bak ellerin oglu oluyorr diye laf carptirirlar
napiiyim yine dua tabiiki hep dua ederim sizde benim icin dua edin ne olurrr
olsun yuzlerine carpicam bu yaptiklarini
sanki benim cocugumun onlara ne faydasi olucak
amaan neyse umarim anlamissindir beni
guzel arkadasim
bende taa ki kizima hamile kalana dek kiz erkek hic farketmez diyordum
ama cevrendeki insanlar seni nasil huzursuz ediyor bir bilsen yemin ederim suan kizimi on erkege degismemm
ama bastaki buyukler gebeligimi burnumdan getirdi hic bir ozencim kalmadi
simdi herkes ikinciye oglan olur gozuyle bakiyorr
o halde benim halimi bi dusunsen
neymis
kiz cocugu yarin bakmak istesede damadinin evinde rahatca duramazmissin
oglan gibisi yokmus
biktim canim inan bana biktim
hic hayirlisini dilemezler haa derler ama oluncada aa bak ellerin oglu oluyorr diye laf carptirirlar
napiiyim yine dua tabiiki hep dua ederim sizde benim icin dua edin ne olurrr
olsun yuzlerine carpicam bu yaptiklarini
sanki benim cocugumun onlara ne faydasi olucak
amaan neyse umarim anlamissindir beni