ÇİN TAKMİNE GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ

merhaba bana çin takvimi baka bilirmisin ben bilmiyorumda

Kızımda tuttu kiz oldu bakalm bu hamileligimde tutacakmi ben kizimda hamileyken yuzuk yapmistik ablamla yuzuge ip takip karninin uzerine birakmak falan ilkez ablamlardan ogrendm kiz cikti gercekten 12. Haftada doktor kiz dedi ve dogdu kiz
merhaba bana çin takvimi baka bilirmisin ben bilmiyorumda

merhaba bana çin takvimi baka bilirmisin ben bilmiyorumda 04.10.1997 dogum tarihim temmuzda hamile kkkldm
Canım kız olma ihtimali çok yüksek bence kızın olucak. Ben öyle hesapladım hayırlısıyla dünyaya gelsin inşallah

Canım kız olma ihtimali çok yüksek bence kızın olucak. Ben öyle hesapladım hayırlısıyla dünyaya gelsin inşallah
Banada hesap yaparmisiniz ben yapiorum ama dogru yaptigimdan emin deilim 25.06.1990 hamile kaldigim ay eylül

Son adet tarihini mi hesapliyoruz yoksa gebe kalınan ayı mi acaba yaşımı doldurgumuzu mu yoksa olduğumuz yaşı mi oda var

Bende baktım hamile kaldığımda erkek çıkmıştı ve şuan 19 haftalık erkek bebeğe hamileyim benimki doğru çıktı
Benim ilk çocuğum da doğru çıkmıştı kız demişti kızım oldu şimdi de hamileyim 19 haftalık erkek diyo ama doktor kıza benzettim dedu

Benim ilk çocuğum da doğru çıkmıştı kız demişti kızım oldu şimdi de hamileyim 19 haftalık erkek diyo ama doktor kıza benzettim dedu
Oo mesajın üstünden baya gecmış erkek oglumdan sonra kızım oldu şuan iki aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…