• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu çimston tezgah ek yeri belli oluyo (resimli) nasıl hallolur

ek yerinin belli olacağını söylemedilermi sana yaptırırken yapacak bişey yok diye biliyorum ayrıca o sen bildiğin için senin gözüne batıyor bir süre sonra emin ol alışacaksındır
bende yeni mutfak yaptırdım çimstone mi yoksa granitmi diye çok düşündüm granitte karar kılıp yartırdım çok güzel oldu ama yapanlarda hiç işçilik yoktu beni huzursuz eden bir çok yer var hatalı gelipte bakmıyorlar bile parayı önce değil iş bitiminden sonra vermeliydim çok hatalıyım

benimde çimstone benim tam ocağın ortasında kaldı gömme olunca ocak iki ince şerit gibi ön ve arka kısımlarında kaldı şanslıyım galiba):bir bişey sürdü belli olmasın diye ama yinede belli

Kesinlikle ona yapacak birşey yok benim babam tezgahçı çimstone ve türevleri olsun granit olsun ek gösterir akrilik malzeme var şimdi hiç bir şekilde ek belli olmuyor anyibakteriyel oluyor çimston ve granitte gözle görülmeyen reçine yayılmamış kısımlarında bakteri üretir ancak akrilikte bu yoktur en güzel kısmıda oldu ya tezhın üzerine ciddi bir darbe vuruldu yada birşey oldu çağırıyosunuz yapan tezgahçıyo o parcayı kesip alıyor sağlam parcayı yapıştırıyor ve hiçç bir şekilde iz görünmüyor sağlamlığı konusundada eskisi gibi gönül rahatlığı ile kullanılabilir..

inşallah gözünüz alışmıştır,ben evime sizinkininin aynısından yaptırıcam mutfağınızın fotoğrafını koyarmısınız birde sıcağa geliyormu leke tutarmı

Kesinlikle ona yapacak birşey yok benim babam tezgahçı çimstone ve türevleri olsun granit olsun ek gösterir akrilik malzeme var şimdi hiç bir şekilde ek belli olmuyor anyibakteriyel oluyor çimston ve granitte gözle görülmeyen reçine yayılmamış kısımlarında bakteri üretir ancak akrilikte bu yoktur en güzel kısmıda oldu ya tezhın üzerine ciddi bir darbe vuruldu yada birşey oldu çağırıyosunuz yapan tezgahçıyo o parcayı kesip alıyor sağlam parcayı yapıştırıyor ve hiçç bir şekilde iz görünmüyor sağlamlığı konusundada eskisi gibi gönül rahatlığı ile kullanılabilir..

eltimin tezgahı akrilik ve ek yeri aşırı derecede belli oluyor hatta tezgahın ön tarafındaki iz ince iken arkaya doğru kalınlaşıyor ve çok çirkin duruyor.ben çimstone arcadia yaptırdım çok ince şekilde belli oluyor oda çok dikkatli bakarsan.aslında bu işler yapan usatnın işçiliğine bağlı galiba...

Back
X