ne gizemi heyecanı arkadaşım ya, birimizin ki altından birimizin ki gümüşten öbürünün ki bakırdan heralde.
adam evlenene kadar kırk tane kuku görüyor 41.de bizimki oluyor işte bilmediği bir şeyi saklamıyosunuz yani.
bir erkek için saklanmaz o, kendi değerleriniz öyledir onun için evlenmeden ilişki yaşamayı düşünmezsiniz ona saygım sonsuza. ama ay evlenecegim erkeğe saklayayımda bir gizem olsun heyecan olsun durumunu hiç bir erkek hak etmiyor bana göre en azından bir çoğu.
bakin size kendi babamdan örnek vereyim çok uzağa gitmeyeyim annem 16 yaşında iken evlenmişler, annemi bu adamla evlendirmek için almanyada okulundan alıp geri getirmişler adam 2 tane cocuk yapip yallah yurt dışına.
18 sene gelmedi biz bit kadar çocuktuk boşa şu adamı kendine birini bul evlen derdik.
anam boşanmadi tabi 18 sene sonra babam yemek masalarinda yurt disinda benim yasimdaki kizlarla nasil öpüştüğünü anlatiyordu
değdimi şimdi bir hayati böyle dangalaklar için heba etmeye.
bakıyorum etrafımdaki ilişkilere evliliklere gerçekten mutlu olan o kadar az ki anlatamam size.
ben kendimi adama saklayayım aman helalimde helalim diyeyim adam bana gelene kadar beklemesin ustune birde benimle evlendikten sonrada gününü gün etsin,
bende afedersiniz ama 50 gr çok kiymetli büyük gizemli sürprizli kukumla el elde baş başta kalayım.