Malpraktis deniyor. Yani doktorun hatası varsa dava açabiliyorsunuz zaten. Çok geçmiş olsun sezeryandan sonra mı oldu?bBende cimere beni ihmal edip doğum sonrası gümbür gümbür geleceği belli olan derin ven trombozu geçirmeme ölümden dönmeme sebep olan doktoru cimere şikayet etmek istiyorum ama sonuç alır mıyım bilmiyorum
Saglik bakanlığına şikayet et canım geçmiş olsunBende cimere beni ihmal edip doğum sonrası gümbür gümbür geleceği belli olan derin ven trombozu geçirmeme ölümden dönmeme sebep olan doktoru cimere şikayet etmek istiyorum ama sonuç alır mıyım bilmiyorum
Ayy evet yaArkadaşlar merhaba üç yıldır sonuclanmayan boşanma davam hakkında cimere yazdım hem istek hem şikayet olarak iki ayrı farklı dilekçe yazdım. Cimerden hiç sonuc alan var mı cildiricam artık beni döven aldatan hakaret eden hala eline imkan geçti mi benimle uğraşan kişinin soyadinda kalmak istemiyorum üç yıldır bekliyorum istinafa taşındı ordan da Yargıtay'a taşır karşı taraf bı beş senen gider dediler deli olacağım artık bunun bir yolu yok mu istinafta çok yavas. Sizce cimerden bı sonuc alır mıyım. Boşanma gerçekleşsin bari tazminat davası devam etsin hayatım yokmuş gibi hissediyorum ayrıldığım üç yıldır ne yapıyor bilmediğim kişinin hala soyismindeyim çok yıprandım
Avukatla alakali iyi. Bir avukat olmassa haklıyken dava da kaybedersinArkadaşlar merhaba üç yıldır sonuclanmayan boşanma davam hakkında cimere yazdım hem istek hem şikayet olarak iki ayrı farklı dilekçe yazdım. Cimerden hiç sonuc alan var mı cildiricam artık beni döven aldatan hakaret eden hala eline imkan geçti mi benimle uğraşan kişinin soyadinda kalmak istemiyorum üç yıldır bekliyorum istinafa taşındı ordan da Yargıtay'a taşır karşı taraf bı beş senen gider dediler deli olacağım artık bunun bir yolu yok mu istinafta çok yavas. Sizce cimerden bı sonuc alır mıyım. Boşanma gerçekleşsin bari tazminat davası devam etsin hayatım yokmuş gibi hissediyorum ayrıldığım üç yıldır ne yapıyor bilmediğim kişinin hala soyismindeyim çok yıprandım
Istinaf bende bir ay sürdü avukatla alakali bir durumAyy evet yabu bosanma davasi bu kadar cok uzun sürmesi abes oldu bayagi.. herkes ses cikarmali bence istinaf en fazla 1 yildan fazla uzamamali..
İstinaf mahkemesi sizde nasıl bir ay sürüyor ?Istinaf bende bir ay sürdü avukatla alakali bir durum
4 sene önceydi avukat birseyin pesine düşüyorsa devami geliyor avukat iyi degilse kazanacağın davayı bile kazanamiyorsun hersey avukatta bitiyorİstinaf mahkemesi sizde nasıl bir ay sürüyor ?
Aynen hayatında bir davayla karşılaşan sen çözmüşsün sistemi4 sene önceydi avukat birseyin pesine düşüyorsa devami geliyor avukat iyi degilse kazanacağın davayı bile kazanamiyorsun hersey avukatta bitiyor
Cimer ne alaka yahu hiç mi bilginiz yok doktor raporuyla bir avukatla dava açacaksınız hepsi buBende cimere beni ihmal edip doğum sonrası gümbür gümbür geleceği belli olan derin ven trombozu geçirmeme ölümden dönmeme sebep olan doktoru cimere şikayet etmek istiyorum ama sonuç alır mıyım bilmiyorum