Doğuma Hazırlık cimcimem

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mersam

Anneciginin Bitanesi
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
457
0
benim bebisimde kızmıs. doktor teyzesi öyle dedi.ben bicok isim düsünüyorum ama daha karar veremedim

Son düzenleme:
kızınıza sağlıkla kavuşun......isim konusuna gelince, melisa veya yasemin öneriyorum....

Ben Derin'i öneririm anlamı içten yürekten gelen sıcak samimi demek.:ecrin_bebek: Bende bebeğime ne isim koysam bilmiyorum Tutku ve Derin olarak düşündük sence hangisi?

ikis arasında bi secim yapacaksan bence Derin ismi kulaga daha hos geliyor benımde hosuma gidiyor zaten Derin ismi ama o kadar cok var ki karar vermek cok zor...

değişik bir isim daha önce hiç duymamıştım kulağa hoş geliyor

evet bende degisik olsun istiyorum birde Ayris isminide begendim ama bilemiyorum zaten ismimide mersa ayris olarak actım ikisinide koyabilirim belki esiminde hosuna gitti Mersa ismi ama daha cok var ya o zamana karar veririz herhaldefisfisfis

rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah....
zeynep,aybike,nilbera,aysima,aysıla,ece,dila,liya,liva,özlem,sena,aylin,hande,feray,nilay,tuğçe..............inş banada kısmet eder rabbim bu tatlı telaşı:)

benim kızımın adını nick olarak almışsın..kk da hatta turkiyede bu isimde kimse yok benim kızım olcak:)))benim yııllar önce buldugum bir isimdi ayris ve mersa....
zümra beril tavsiye ederim...

benim kızımın adını nick olarak almışsın..kk da hatta turkiyede bu isimde kimse yok benim kızım olcak:)))benim yııllar önce buldugum bir isimdi ayris ve mersa....
zümra beril tavsiye ederim...

yok ben ayris i burdan okudum sanırım ama mersa ısmı seneler once okudugum bı kıtapta vardı cok hosuma gıtmıstı ve bı kızım olursa hep koymayı dusugundugum ısımdı ama sımdı karar veremıyorum. evet tr de ılk senın kızın olabılır cunku ben tr de yasamıyorum malesef :KK43:( tavsıyelerın ıcınde tesekkurler bu arada. bırde ayris isminin anlamını ne olarak buldun ogrenebılır mıyım ya ben ay ısıgının kumsaldakı yansıması olarak buldum ama ne kadr dogru blemıyorum tabıkıde ??

:hulya:
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah....
zeynep,aybike,nilbera,aysima,aysıla,ece,dila,liya,liva,özlem,sena,aylin,hande,feray,nilay,tuğçe..............inş banada kısmet eder rabbim bu tatlı telaşı:)

amin insallah. hepimizinki. bu ısımlerıde degerlendırıcem cok tesekkurler. Allah tez zamanda sanada yasatsın ınsallah opuyorumnanaktan

ayrisi burada ilk söyleyende bendim..manası dedigin gibi ama ben açıkcası muallakta kaldım.farsça bir isim ama fars dilinde doçent arkadaşım var o farsçada olmadıgını söyledi profosörüne soracak bekliyorum cevap ne gelecek.
mersanın anlamı aslında çok hoş degil ama herkes alıştı beril yada ceren eklicektim herkes biz alıştık kalsın öyle dedi akldık bakalım.

hımmm benceee....
derın,defne,beren,ıpek ( benım mınıgımın ısmı olucak kısmetse), ceren ve duru guzel ısımler...

X