• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cımbız Neden Killari Kalınlaştırır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi melikex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

melikex

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar bunun mantığını anlayamıyorum.Neden cımbız tüyü kalınlaştırır,kökünden alınıyor sonuçta, ağda yapınca öyle olmuyor mesela?Jilet kökünden almadığı için kuvvetlendiriyor onu anladık(: ama cımbızda neden öyle acaba çok ilginç?

:uhm:metal etkisi kalınlaştırıo die biliom

gerçekten kalınlaştırıyo mu? ben kendimde hiç öyle bişey farketmedim şimdiye kadar. evet yani sonuçta kökünden alıyosun :uhm:

ipde aynı :S

belkı alınırken kopuyodur :P

hadi iple alırken kırılabiliyo tüyler, cımbızda öyle bişey de yok. ben dudak üstünü cımbızla alırım iki üç yıldır, henüz bi değişiklik yok aynı çıkıyolar.

duyduğum kadarıyla cımbız diğer yöntemlere göre daha yavaş kıl çektiği için oradaki gözeneğin zamanla genişlemesine kılın da ona uyumlu bir şekilde kalınlaşarak çıkmasına yol açıyormuş. ağda ve iple hızlı bir şekilde çekildiği için böyle bir sorun olmuyormuş...

duyduğum kadarıyla cımbız diğer yöntemlere göre daha yavaş kıl çektiği için oradaki gözeneğin zamanla genişlemesine kılın da ona uyumlu bir şekilde kalınlaşarak çıkmasına yol açıyormuş. ağda ve iple hızlı bir şekilde çekildiği için böyle bir sorun olmuyormuş...

Heh bana da kuaförüm aynısını demişti (: acaba başka nedeni var mı diye sizlere sorayım demiştim.Çok ilginç yaa. Yani ben yüzdeki kalın tüyleri iple alsam artma ,batık vs olmaz değil mi?çünkü ağdayla ancak uzayınca alınabiliyor.alınacak kadar uzamadığında ne yapmalıyım sizce boyun kısmında var biraz. ??

Heh bana da kuaförüm aynısını demişti (: acaba başka nedeni var mı diye sizlere sorayım demiştim.Çok ilginç yaa. Yani ben yüzdeki kalın tüyleri iple alsam artma ,batık vs olmaz değil mi?çünkü ağdayla ancak uzayınca alınabiliyor.alınacak kadar uzamadığında ne yapmalıyım sizce boyun kısmında var biraz. ??

cildinin yapısına göre değişir ama birşey olacağını zannetmiyorum naniknanik:mymeka:

üstelik:) cımbızla almak çoğaltıyormuşta.. kıldan tüyden kurtulalım derken çenemdeki tek bir tüyü cımbızla çektim..bir gün aynada bakarken ne göreyim.. 2 ,3 ,4 :( sonra kuaförüm söyledi..yapmamak lazımmış..hem sert hem de sayıca fazla çıkarmış..ama bunu geç öğrendim işte..

arkadaslar inanamicaksınız hatta ben de hala inananmıyorum ama ergenlik donemimde koltuk altımda cok fazla kıllanma olurdu hatta baya bir kalındı bunları cımbızla yok ettigimi soyleyebilirim.Birgun delirdim :) cok kalın oldugundan hepsini agdayla almaya korkuyodum hatta kazıyodum devamlı birgun oturdum tek tek yoldum ve bir daha da oyle eskisi gibi cıkmadı :lepi: inanın su anda aylarca almiyim koltuk altımı bir bakarım 3 5 tane cıkmıstır onlarıda saniyede alıyorum o derece yani ama nasıl ugrasmısım bilemiyorum tek tek :) simdi olsa asla yapamam he he ama ise yaradı...

Her yeri olmasa da bazı yerleri cımbız zamanla kalınlıştırıyor. Bunu deneyip yaşayanlardanım. Ama ne yapalım cımbızla almaktan başka çaremiz de yok. Ama söyliyim çok sıkıcı birşey. :43:

Back