Sivilceli Ciltler ciltteki sivilce lekelerinden kurtulun (çok basit bişi)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba arkadaslar benımde sıvılce ızlerım var ve onlardan cok sıkıldım bıran once kurtulmak ıstıyorum yuzumu saf zeytınyagı sabunuyla yıkıyorum sonrada sabed ın losyonunu kullanıyorum ama bı gelısme yok hala cıldım bıraz kuru bana neler onerebılırsınız yardımcı olursanız sevınırım

bi ara nemlendirici yerine gül suyu kullanıyordumm ii geliyor.pudrayıda deneyecem öyle hiç yapmadımhihoyyyt

Merhaba canim paylaşimin için teşekkürler.inanin arkadaşlar ben 20 yaşindayim en az 20 çeşitşey denemişimdir suratima bu sivilce ve lekeleri için beni o kadar biktirdiki.bütün herşeyi denedim gülsyu bebek pudrasi zeytinyaği-balli-kükürtlü sabun çeşit çeşit haplar kremler merhemler ve daha nice aktar ürünleri galiba bana tip çare bulamiyor ama doktorum dediki bu ayin sonuna doğru el raucutane diye güçlü hap yazacağini söyledi bakalim hayirlisi...

pudra ve gülsuyunu krem gibi yapıp yüze sürünce fondoten gibi kapatıyor galiba ama pudra gözenekleri tıkıyor

Bende sivilceler için bebek pudrasıyla kolonya karışımın iyi geldiğini duymuştum,denemedim ama yorum yapamam o yüzden.

Birde Nivea'nın bebek pişik kremi var o çok iyi geliyor cilde ve sivilcelere.

Bende sivilceler için bebek pudrasıyla kolonya karışımın iyi geldiğini duymuştum,denemedim ama yorum yapamam o yüzden.
kolonya yüzünüzü bozar sakın denemeyin ben denedim isirik şeklinde sivilceler çıktı cildimde ayrıca gülsuyu puda bende çok denedim faydasını gördüm kullandığım süre içinde fakat uzun zamandrı kullanmıyorum cildinizi çok gergin ve prüzsüz yapıyo hiç bir yan etkside yok tamamen doğal şeylerkaydirigubbakcemile2

Deniycem gülsuyunu.Bilgilendirme için teşekkürler.
Benim yüzümde çok hassas aslında.
Gülsuyunun kokusunu da bi sevebilsem.
Bi kere almıştım hiç faydası olmadı bende toniğin,kulllanmayınca bozuldu sanırım aynı sirke gibi kokmaya başladı
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…