Lekeler, Çiller Ciltteki belirgin klcal damarlar...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gulcicek61_67

...Hayat Güzeldir...
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
994
4
621
Zonguldak
kızlar benim cildimdeki kılcal damarlar görünüyo.kırmızı kırmızı.sinir bozucu bir durum. acaba nasıl yokedebilirmi. yardımcı olurmusunuz. tam elmacık kemiğinin üstünde.

canım atkestanesini duymuştum ben.kılcal damar belirgin olanlarda,genişlemiş gözenek,çatlak,kırışıklık hepsine faydalıymış.googleden bakabilirsin yağının nasıl hazırlandığına.bizim hastanenin arkasında ağacı var.sonbaharda toplayıp yapacam ben.

selam kızlar ben de yaklaşık bir senedir aynı sorunu yaşıyorum sonunda cildiyeciye görünmeye karar verdim doktor hanım yüzümü görünce çok şaşırdı öyle sarışın beyaz tenli falan da değilim ama cildim aşırı hassasmış hata doktor uzun süreli depresyon ilaçları mı kullandın diye sormuştu bana neyse uzatmadan önerdiği tedaviyi yazayım umarım işinize yarar canlar
kılcar damar genişlemesini önlemek için ruboril diye bir ilaç verdi malesef ssk karşılamıyor oldukça pahalı geldi bana fiyatı 75 tl civarında 3 ay boyunca kullandım eskiye göre oldukça iyi göürünüyorum kızlar ama çok yavaş iyileşme gösterdim öyle birkaç kullanımda mucize olmayacağının farkındaydım ruboril in yanında fito diye bir antiseptik ve imex akne merhemi verdi akşamları yatmadan bu 2 merhemi karıştırıp yüzüme sürdüm sivilceler ve siyah noktalar gözle görünür şekilde azalıyor imex ve fito yu ssk karşılıyor ilaçların yanında bir de günlük e vitamini yazdı onu da günde bir defa alıyorum ve en önemlisi yüzünüzü güneşten korumalısınız kızlar bu kılcal damarlar güneşte iyice genişliyor koruyucu olarak da solecrin 50 faktör verdi yaz kış kullanıcam onu da

ayrıca şekerler eklemek istiyorum kılcal dmarlar yüzü korumadığımızdan çıkıyor mesela çok sıcak suyla duş almak hammaa sık gitmek yada tam tersi soğuk falan gbi

benim de kılcal damarlarım çok belirgin ama benim sadece yüzümde deil avuçlarımda bile kılcal damarlarım gözüküyor maalesef :1no2: kendimi bildim bileli böyle olduğu için ilaçlı bir tedaviyle geçeceğini düşünmüyorum :1no2: ama kullanıp sonuç alan ablalarım varsa denerima.s.

ya vücudumdakiler o kadar önemli değil fakat yüzümde aşırı belli oldukları için hiçbir zaman pürüzsüz bi yüze sahipmişim gibi gözükmüyor bundan çok rahatsız olmama rağmen dediğim gibi hiçbişeyin işe yaramayacağını düşünüyorum....

Kızlar benimde bacaklarım da var.Çok rahatsız olmuyorum;ama varisten korkuyorum.Nette araştırdım ve birçok yerde at kestanesi esansını varolan yerlere masaj yaparak yedirerek geçebileceği yazıyor.Ben alıp deneyeceğim..

arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim.Roaccutane kullanarak yüzümdeki sivilcelerden kurtuldum ama bu kırmızılıklar bir türlü kurtulamadım.iş hayataına atıldığım anda lazer tedavisi yaptırıp kurtulma hayali kuruyordum ama başka bir başlıkta lazerle yüzü yanan bir arkadaşı gördüm.keşke bir çözümü olsa:(çünkü kapatıcı sürmeden yüzüme yaptığım makyaj hiç belli olmuyor bir de terleyince iyice kızarıyorum:(yanaklarımda çok fazla,alnımda,burnumda ve çenemde de var:(

benim yanaklarımda da var,nefret ediorum güneşli havalardan.eve gelene kadar kıpkırmızı oluolar çok rahatsız oluorum yaa....millete bakıorum bembeyaz,, onlar nasıl öle kalıolar :kedi:

Back
X