- 14 Ekim 2017
- 80
- 16
- 88
- Konu Sahibi Kalbi guzel
Bu görüntüden nasıl kurtulabilirim bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Epilasyon aletimi kullanıyorsunuz ?Bu görüntüden nasıl kurtulabilirim bilgisi olan var mı?
Hayır ama lazere gittim o süre zarfında hep jilet vurmak durumunda kaldım. Şuandada gidiyorum ve bir çare bulamadım bir türlü bu durumaEpilasyon aletimi kullanıyorsunuz ?
Bunu bize değilde epilasyon yaptırdığın yere gosterseydin keşkeBu görüntüden nasıl kurtulabilirim bilgisi olan var mı?
Epilasyonla ne alakası olabilir kiBunu bize değilde epilasyon yaptırdığın yere gosterseydin keşke
Bende lazere gidiyordum aklıma takılanları soruyordum çünkü o yüzdenEpilasyonla ne alakası olabilir ki
Ağda yada uzun süre jilet kullanınca tüyler kalınsa bu durumu çok az yaşamıştım sadece bikini bölgesinde ama sonra lazere başlayınca geçti birdaha olmadı belki o yüzden oluşmuştur die düşündümHayır ama lazere gittim o süre zarfında hep jilet vurmak durumunda kaldım. Şuandada gidiyorum ve bir çare bulamadım bir türlü bu duruma