Maske Tarifleri Cilt Yenileyici Peeling & Maske :) (Resimli)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

-Evet
-Haha canım yok kendi direk sürülüyor yani kapağını kaldırınca bez kısmı var.
Oraya bastırınca geliyor içindeki sıvı.
-Durulamak gerekmiyor.
-Ben ihtiyacıma göre günde 10 kere bile sürüyorum.
-Hayır canım bir şey sürmene gerek yok.
-Tabi ki temiz cildine sürmen daha faydalı olur ama mikropları öldürüyor zaten. Ben yanımda taşıyorum aklıma geldikçe sürüyorum

Cleocin-T nasıl kullanılıyor? sen nasıl kullanıyorsun?
doktorum bana da önerdi ancak,sivilcenin ucu görünür görünmez kullanırsan etkili dedi,yoksa sivilce çıkıp olgunlaştıktan sonra bir işe yaramıyor,bazen minicik bi kızarıklık ve şişkinlik oluyor adet dönemi öncesi,onu farkeder etmez,ucuna bir kez dokunduracaksınız ,,minicik bir baskı yani,,tüpte zaten roll on tarzı bişey,,o kadar,,umarım işe yarar,sevgiler.

Eklentiler

• $cleocin-t_355582.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 74

Valla ben Allah ne verdiyse sürüyorum Öyle minicik dokundurmak etki etmez o kadar sürdüğüm halde zar zor etki ediyor

karar verdim alıcam bundan tam adı ne acaba bunun ne diyince veriyor yani eczane?

mersi canımm
deneyince merak ettiğim bişiler olursa sorarım yine sana olur mu?

sivilcem cıktıkca cleocin-T yi ben de kullanıyorum faydasını da gördüm

cleocin-T yi aaraştırdım nette başka başka resimleri var değişik değişik ambalajlarda ama burda ki resim de başka yani kremleri de ne demek lazım acaba bunun aynısından almak için aklım karıştı:44:

Kremini bilmiyorum,ben losyonunu kullandım,roll on ucunu aşağı doğru eğdiğinde içinden sıvı geliyor ve sivilcenin üzerine bir kez bastırıyorsun o kadar :)) ama dediğim gibi,,sivilceyi ilk farkettiğinde kullanırsan işe yarayıp hemen söndürüyor,antibiyotik çünkü,,ama oluşumunu tamamlayan sivilceye yapacak bişey yok,kendi kendine kurumasını bekleyeceksin dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…