Cilt yenileyenler yardim lütfen

Teacher-ya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
139
56
98
Duydunz mu bilmiyorm ZEKİ GÜNDÜZ,
Ciltte oluşan tüm izleri lekeleri gelistirmis oldugu yöntemle hallettgni okudum. Istanbulda bir dermatolog (KADRİYE AKAR) ile bu alanda calismalar yapmislar. Gelistirdikleri mucizenin adı ZEKA PEELİNG. Araştırıyorm acaba gercekten söylendigi gibi mi diye. Yaptiranlar duyanlar tedavi olan tanidiklari olanlar lütfen yardimci olur musunz? Bu gercekten bir mucize mi denildigi ve anlatildigi gibi var mi ?

Kadriye hanım şuan Avrupa Şafak hastanesinde çalışıyor , zeka peelingi duymuştum , eğer çalışıyorsan bence uygun değil yüzünü tamamen soyuyolar , birazda sancılı bir süreç anladığım kadarıyla . ama evdeyim soyulursada sıkıntı olmaz dersen sonuçları gördüğüm kadarıyla oldukça başarılı

Yakn cevrenizde yaptranlar mi var acaba onlardan mi gordunz ? Ben biraz takip ettm de korkuyorm denemeye kadriye hanimami gitmeli yoksa zeki beye mi bilemedm :/ acaba ikisnin uyguladgi sey ayni mi cok merak ediyorm bilgnz war mi

Yakn cevrenizde yaptranlar mi var acaba onlardan mi gordunz ? Ben biraz takip ettm de korkuyorm denemeye kadriye hanimami gitmeli yoksa zeki beye mi bilemedm :/ acaba ikisnin uyguladgi sey ayni mi cok merak ediyorm bilgnz war mi
Valla ben ikisinin ortak projesi diye biliyorum ama cok da detayli bilgiye sahip degilim acikcasi. Kadriye hanima gitmeyi dusunmustum orda internette gormustum oncesi sonrasi fotolari. Yani tabi dusununce alttan yeni deri cikiyo cildin bebek gibi olmasi lazim . Ama bana biraz korkunc geliyo nedense o soyulma evresi vs falan.

Eger gercekten bebek gibi bi cilt olacaksa deneneblr ama ben leke falan kalmasndan korkuyorm acikcasi cunku oyle yormlara denk geldm kötü oldu diyende war ii oldu diyende war net bi sonuc olsa denerm ben de korkuyorm yani :/

Merhaba peelingi yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…