- Konu Sahibi Arastirmaci
Geçenlerde bir eczanede ücretsiz saç diplerine monitörle bakıyorlardı.Gittim ilk baktığında çok fazla yağ kullandığımı saç diplerim yağlanıp nefes alamadığını söyledi,arkadaşlar çok fazla yağ kullanmayın saçlarınızı dinlendirin he yapacaksanızda haftada en az 1 kere yapın diyede ekledi.Ben eczaneden aldığım DUCRAY adında ampül ve şampuanını('Şampuanını kullanırken 2 kere yapılacak ve fındık büyüklüğünde dökülecek 2.yapılışta 2 dk masaj yapılarak kan hücreleri hızlandırılacak') aldım (' 1 ay kullanımlı -ben ilk hergün 1/2 ampülü sabah,akşam kullanıyordum.Zaten prospektifinde yazıyor.Tekrar 1 ay sonrada Haftada 2 kere 1/2 sabah-akşam.Bir daha ki ay alırmısınız o size kalmış').Markalanmış şampuanları almayın sakın sakın çünkü içinde deterjan bulunmakta dedi ben zaten deterjan olarak kullanıyorum onları:) Şampuanlarıda bitkisel özlü kullanın diyede tavsiye etmeden geçemedi.(Aktarlarda bulabilirsiniz.)
DUCRAY'ın saça yaptığı etken:
*Saçların nefes almasını sağlıyor,
*Saçlarda 2-3 tele kadar dökümünü azaltıyor,
*Çok çabuk uzatma özelliği var,
*Kırık uçları onarıyor,
*Parlaklık veriyor,
*İnce telli saçları kalınlaştırıyor,dolgun bir görünüm veriyor,
*Güzel koku veriyor,
*Çok çabuk Şekle giriyor..
NOT: Fiyatı 100YTL ama tanıdıklarınız varsa 2-3 ay taksitede böle biliyorlar(Şuanki söylediğim Kredi kartı olmayanlar için)
DUCRAY'ın saça yaptığı etken:
*Saçların nefes almasını sağlıyor,
*Saçlarda 2-3 tele kadar dökümünü azaltıyor,
*Çok çabuk uzatma özelliği var,
*Kırık uçları onarıyor,
*Parlaklık veriyor,
*İnce telli saçları kalınlaştırıyor,dolgun bir görünüm veriyor,
*Güzel koku veriyor,
*Çok çabuk Şekle giriyor..
NOT: Fiyatı 100YTL ama tanıdıklarınız varsa 2-3 ay taksitede böle biliyorlar(Şuanki söylediğim Kredi kartı olmayanlar için)
Son düzenleme: