Birincisi; tatlım imex'i sivilcen çıktığı zaman kurutması ve geçirmesi için yanında bulundurmalısın yine de.. Ama madem sivilce problemin pek yok, isotrexin'i kullanmak zorunda değilsin.
İkincisi; imex'i sadece sivilcen çıktığı zaman üzerine sürüceksin yedirerek, sonra kurutucak. Yani imex'i sadece sivilce çıktığı zaman sivilcenin üzerine sürüceksin 1 veya 2 defa. Acnecinamide'yi ise sabah akşam temizlemek için kullanıcaksın.
Üçüncüsü; Bu temizlik için yeterli, toniği sivilce veya siyah nokta problemi olanlar cildine uygun biçimde alıp kullanmalılar, ama senin öyle bir sorunun yok -anladığım kadarıyla-, o yüzden tonik almasan da olur canm.
Ama cildin yağlı olduğu için hem yağlanmasını önleyen, hem de kuruluğu önleyip cildini güzel gösteren nemlendiriciler var tabi ki. İstersen yağlı ciltler için güneş kremi de kullanabilirsin, ya da spf'li bi nemlendirici alabilirsin, ki ben spfli nemlendiriciyi öneriyorum çünkü güneş kremi yapış yapış olduğu için insanı rahatsız ediyor. Bütün yağlı ciltler için olan nemlendiricilerden kullanabilirsin. Ben ilaç kullandığım için kullanamıyorum, yerinde olsam kesin nemlendirici kullanırdım. O yüzden bence güvendiğin bir markanın yağlı ciltler için nemlendiricisinden al, sabah-akşam yüzünü yıkadıktan sonra kullan.
Diyebiliceklerim bu kadar canm. Yani bence alman gerekenler acnecinamide cleansing gel, imex ve bir nemlendirici. Acnecinamide ve imex'i doktorun yazar zaten, sana da nemlendirici almak kalıyor tatlım..
Sabah akşam acnecinamide ile temizledikten sonra yüzüne nemlendiricini sürüyosun, bu kadar. Sivilcen çıktığı zaman da imex sürüyosun. Bu kadarcık, oo biraz uzun olmuş, öptüm