- 4 Mart 2011
- 596
- 1
-
- Konu Sahibi ankh0fyelisss
Canım benim cildim de yağlı bende sivilce problemi liseye başlarken çok vardı tabi bilinçsizlikten çok birşey uygulamadım sadece ortaokul dönemımde saolsun bacıgım sebamed sabun almıştıda onu kullanmıştım..Neyse günümüze gelirsek de gözenekler var sivilcelerden kalma. Sorum şu. Cildim yağlı ya krem kullanmak daha da yağlıandrmıyormu? Sen de krem kullanmışsın sanırım...
canım benim bulunduğum il'de ilk gittiğim eczane tamam yaparız dedi. ama yapmayanlar da oluyormuş. 20tl ye yaptırdım bir su şişesine yapmışlardı. =))
canım bu bir maske değil. tonik görevi gören bir karışım. pamuk yardımıyla bunu uyguladığında yüzünden epey bir kir çıkıyor. zaten sonra ister istemez bir rahatlık geliyor insana. öyle yüzünde kalıp gibi duran birşey değil. yüzünü siliyorsun, temizlemiş oluyor. 5 dk sonra sanki yüzüne birşey yapmamışsın gibi hissediyorsun zaten. umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi :26:
Evet anladım canım. Çok çok teşekkür ederimmm bende denicem sayendee..
Sabamed'in sivilce kapatıcı kremini alacağımı yazmıştım buraya 7 ayrı yere baktım bulamadım güya İstanbul'da yaşıyoruz
Aklıma takıldı bu arada fyzckr suyu kullandığında esnada kozmetik krem v.s kullanıyormuydun bir zararı olur mu acaba merak ettim
Ben size 2 maske önericem kızlar.
birincisi salatalık-limon maskesi (charm&glow) marka sivilceler ve arındırma için süper
ikincisi safran maskesi Charm&Glow marka hemde sağlık bakanlığı onaylı baharatçılarda satılıyor fiyatı 15-20 arası
çok memnun kalır bana dua edersiniz ben bütün dostlarıma önerdim :))Eki Görüntüle 219366 Eki Görüntüle 219367
bunalr ne için etki etti size?
Topigi acan arkadasim,
oncelikle sevindim senin adina.
bende yillardir ugrasiyorum bi cikarlar bir giderler benimkiler..
Simdi sorunum buyuk koca bir kistli sivilce cikmisti bende uzerine saf alkol surup bantla yapistirip yattim, sabah kalktigimda surdugum yerdeki derim simsiyah olmustu curumustu, bende manyak gibi dayanamadim yoldum o derimi. Simdi cukur gibi iz var cok kotu hem kirmizi hem cukurlu orasi napcam