Cilt sıkılaştırmak için öneri

didi_

İki deli kedim...
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.467
3
Merhaba, yüzümdeki gözeneklerim çok açık ne kullanmamı tavsiye edersiniz?

yani ürün olarak soruyosanız bilememde mesela ben sıyah noktalar ıcın banyoda keseyle cok hafif keseliyorum bastırmadan ve ardında da buz suruyorum buz gözenekleri sıkılaştırıyo sivilce maskelerini uygularkende öyle hemen ardından buz suruyorum

Ürün olarak sormuştum. Kozmetik ürünlerinden hiç anlamam. Gerek görmüyorum, kullanmıyorum da. Buz iyi geliyorsa sıkılaşması için denemek gerekiyor.

Ürün olarak sormuştum. Kozmetik ürünlerinden hiç anlamam. Gerek görmüyorum, kullanmıyorum da. Buz iyi geliyorsa sıkılaşması için denemek gerekiyor.

maden suyu ile limonu bir sprey şişesine koyup buzdolabında muhafaza edilip(buzlukta değil),her sabah yada gece yatmadan önce yüze spreyleme şeklinde püskürterek kullanılır.(bende bunu biliyorum )..:79:

maden suyu ile limonu bir sprey şişesine koyup buzdolabında muhafaza edilip(buzlukta değil),her sabah yada gece yatmadan önce yüze spreyleme şeklinde püskürterek kullanılır.(bende bunu biliyorum )..:79:

Miktar olarak ne kadar katacağız peki her ikisinden de? :26: Siz bunu uyguluyor musunuz? Masaj olarak mı süreceğiz?

bence deneyin :))

Deneyeceğim efem. :KK34:

:108::108::108:
Miktar olarak ne kadar katacağız peki her ikisinden de? :26: Siz bunu uyguluyor musunuz? Masaj olarak mı süreceğiz?

Deneyeceğim efem. :KK34:

bir şişe madensuyuna 1adet limon sık cnm.pompalı bir şişeye koy ve her sabah bunu püskürterek cildine kullan.masaj falan söz konusu değil yani.maksat cildine o karışımı püskürtmek ,cildini canlandırır ve sıkılaştırır.ayrıca hiçbir zararıda yok.gönlünüz rahat olsun kızlar...:81:

:108::108::108:

bir şişe madensuyuna 1adet limon sık cnm.pompalı bir şişeye koy ve her sabah bunu püskürterek cildine kullan.masaj falan söz konusu değil yani.maksat cildine o karışımı püskürtmek ,cildini canlandırır ve sıkılaştırır.ayrıca hiçbir zararıda yok.gönlünüz rahat olsun kızlar...:81:

Teşekkür ederim kolaymış uygulaması. Meşakatli işleri sevmiyorum, uğraşamıyorum da zaten. :KK1:

Urun sordugunuz icin genel bilinen maskelerden bahsetmiycem ama ben yeni kullanmaya basladigim ve cok memnun oldugum bir urunden bahsetmek istedim. Innova nin "Deep Cleansing Mask" diye bir maskesi var. Kutuda sanirim 10 paket var ve fiyati 30 tl civari. Ben daha once bu markayi kullanmadigim icin tereddutlu yaklastim ama tek tek de sattiklarini ogrenince 2 paket aldim (3 tl pakedi) Bir paket aslinda bir kullanimlik ama oldukca fazla , ben de ilk maskeyi yaptiktan sonra , artani kilitli poset icinde sakladim hava almamasi icin, geri kalani da 3-4 gun sonra sadece T bolgesine uyguladim. Boylce hem daha ekonomik oldu hem de cildi kurutmamis oldum. Daha ilk kullanimda gozeneklerin kapandigini gorebiliyorsunuz, dokundugunuzda puruzsuz bir ten hissediyorsunuz. Siddetle tavsiye ederim, ben elimdeki bitmeden kutu olarak alicam:)

cildin sıkılaşması için suna dumankayadan bi tarif duymuştum. yumurta akını 2 damla limonla çırpıp yüze uygulanacakmış. ben bi kere denedim. uzun süre denemedim bilmiyorum. bi de elma suyunu uygulamıştım yüzüme. ilk kullanımda gerçekten fark görüyorsunuz. ancak elmaya metal deymemesi gerekiyormuş....

kızlar benımde uyguladıgım dogal maske var ilk olarak gül suyu ile temizliyorum sonra yumurta akını ıyıce cırpıp yanı kopurene kadar pamuk veya elımle yuzume suruyorum goz altınada suruyorum zaten kuruyup ıyıce gergınlesıyor kuruduktan sonra 15dk bekletıp ılık su ıle yıkıyorum ve nemlenrıcı suruyorum benım cıldım kuru oldugu ıcın mutlaka hergun nemlendırmem gerek yumurta akını haftada 2 kere yapıyorum gul suyu ıle hergun temızlıyorum ayrıca gul suyuda gozeneklerı acıyormus tıkanmasını engellıyormus bana faydası oldu hemen 1 gunde olmuyor benım 3. haftam ve gozeneklerım yok denecek kadar azaldı bırde sunu belırtıyım her bunye farklıdır deneyın derım.

kızlar benımde uyguladıgım dogal maske var ilk olarak gül suyu ile temizliyorum sonra yumurta akını ıyıce cırpıp yanı kopurene kadar pamuk veya elımle yuzume suruyorum goz altınada suruyorum zaten kuruyup ıyıce gergınlesıyor kuruduktan sonra 15dk bekletıp ılık su ıle yıkıyorum ve nemlenrıcı suruyorum benım cıldım kuru oldugu ıcın mutlaka hergun nemlendırmem gerek yumurta akını haftada 2 kere yapıyorum gul suyu ıle hergun temızlıyorum ayrıca gul suyuda gozeneklerı acıyormus tıkanmasını engellıyormus bana faydası oldu hemen 1 gunde olmuyor benım 3. haftam ve gozeneklerım yok denecek kadar azaldı bırde sunu belırtıyım her bunye farklıdır deneyın derım.

gül suyu gözenekleri açıyormu sıkılaştırıyomu?????????:18: benim gözeneklerim var delik delik yanaklarm :KK43:

gül suyu gözenekleri açıyormu sıkılaştırıyomu?????????:18: benim gözeneklerim var delik delik yanaklarm :KK43:

Ben da arada gül suyu kullanıyorum bir faydasını göremedim ancak. Bir ara her gün kullanıyordum o zamanda tahriş etmişti cildimi. :KK5:

yumurta aklı karışımı ben de 3 seferdir uyguluyorum. gerçekten de işe yaradı. arkadaşımdan duymuştum. yumurta akı, yaş maya, bal ve limon suyu benimki. burnumun kenarındaki gözenekler epey küçüldü.
bir de oriflame ın bibieriye ve çay ağacı özlü setinden kullanıyorum onun da faydasını gördüm gözeneklerde.

yumurta aklı karışımı ben de 3 seferdir uyguluyorum. gerçekten de işe yaradı. arkadaşımdan duymuştum. yumurta akı, yaş maya, bal ve limon suyu benimki. burnumun kenarındaki gözenekler epey küçüldü.
bir de oriflame ın bibieriye ve çay ağacı özlü setinden kullanıyorum onun da faydasını gördüm gözeneklerde.

Yumurta akı mı olacak sadece sarısını almıyoruz di mi? Haftada 1 mi uyguluyorsun? Yüzünde ne kadar süre ile kalıyor?

gul suyu tıkanmıs gozeneklerı acarak temızlıyor ama onceden cıldı temızlemek gerek gulsuyunu tonık olarak kullanıyorum.

Yumurta akı mı olacak sadece sarısını almıyoruz di mi? Haftada 1 mi uyguluyorsun? Yüzünde ne kadar süre ile kalıyor?

gecikme için kusura bakmayın.
Evet sadece akını kullanıyoruz. Her gün sürüyorum ben. yarım saat kadar bekletip yıkıyorum sonra.
yaptığım maskeyi kullandıktan sonra kalan kısmını atmıyorum.Ziyan olmasın diye buzlukta saklayıp ertesi günler o buzu alıp alıp sürüyorum bitene kadar. yeni yapılanından farksız oluyor :)

X