Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ürün olarak sormuştum. Kozmetik ürünlerinden hiç anlamam. Gerek görmüyorum, kullanmıyorum da. Buz iyi geliyorsa sıkılaşması için denemek gerekiyor.
Ürün olarak sormuştum. Kozmetik ürünlerinden hiç anlamam. Gerek görmüyorum, kullanmıyorum da. Buz iyi geliyorsa sıkılaşması için denemek gerekiyor.
maden suyu ile limonu bir sprey şişesine koyup buzdolabında muhafaza edilip(buzlukta değil),her sabah yada gece yatmadan önce yüze spreyleme şeklinde püskürterek kullanılır.(bende bunu biliyorum )..:79:
bence deneyin :))
Miktar olarak ne kadar katacağız peki her ikisinden de? :26: Siz bunu uyguluyor musunuz? Masaj olarak mı süreceğiz?
Deneyeceğim efem.
:108::108::108:
bir şişe madensuyuna 1adet limon sık cnm.pompalı bir şişeye koy ve her sabah bunu püskürterek cildine kullan.masaj falan söz konusu değil yani.maksat cildine o karışımı püskürtmek ,cildini canlandırır ve sıkılaştırır.ayrıca hiçbir zararıda yok.gönlünüz rahat olsun kızlar...:81:
kızlar benımde uyguladıgım dogal maske var ilk olarak gül suyu ile temizliyorum sonra yumurta akını ıyıce cırpıp yanı kopurene kadar pamuk veya elımle yuzume suruyorum goz altınada suruyorum zaten kuruyup ıyıce gergınlesıyor kuruduktan sonra 15dk bekletıp ılık su ıle yıkıyorum ve nemlenrıcı suruyorum benım cıldım kuru oldugu ıcın mutlaka hergun nemlendırmem gerek yumurta akını haftada 2 kere yapıyorum gul suyu ıle hergun temızlıyorum ayrıca gul suyuda gozeneklerı acıyormus tıkanmasını engellıyormus bana faydası oldu hemen 1 gunde olmuyor benım 3. haftam ve gozeneklerım yok denecek kadar azaldı bırde sunu belırtıyım her bunye farklıdır deneyın derım.
gül suyu gözenekleri açıyormu sıkılaştırıyomu?????????:18: benim gözeneklerim var delik delik yanaklarm
yumurta aklı karışımı ben de 3 seferdir uyguluyorum. gerçekten de işe yaradı. arkadaşımdan duymuştum. yumurta akı, yaş maya, bal ve limon suyu benimki. burnumun kenarındaki gözenekler epey küçüldü.
bir de oriflame ın bibieriye ve çay ağacı özlü setinden kullanıyorum onun da faydasını gördüm gözeneklerde.
gül suyu gözenekleri açıyormu sıkılaştırıyomu?????????:18: benim gözeneklerim var delik delik yanaklarm
Yumurta akı mı olacak sadece sarısını almıyoruz di mi? Haftada 1 mi uyguluyorsun? Yüzünde ne kadar süre ile kalıyor?