Cilt Bakımı Ürünleri cilt sarkması için sıkılastırıcı bir ürün tavsiye edin lütfenn :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

SinEx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
192
0
kızlar roaccutane tedavim yeni bitti.. cildimde sarkma var.. acil toparlanması sıkılaşması lazım... yasım 23.. lütfen kullanabileceğim bir ürün tavsiye edin... fisfisfis

Son düzenleme:
kızlar roaccutane tedavim yeni bitti.. cildimde sarkma var.. acil toparlanması sıkılaşması lazım... yasım 23.. lütfen kullanabileceğim bir ürün tavsiye edin... fisfisfis

Ürün öneremem, ama cildine uygun buz küpleri yap.
Mesela madensuyu+limon ya da madensuyu+çilek yağı olabilir.
Cildi sıkılaştırıcı, toparlayıcı etkisi var.zemuszemus

saol canım ilgin için... tesekkr ederim önerilerin için...

buz küpleri her cilde iyi gelmiyor yalnız
bende kızarma ve kabarma olmuştu hassas cilde sahipsen önermem

bir dergide okumustum domates püresiyle unu karıştırıp sürüyormuşsun 30 dk bekleyip ılık suyla çıkarıyorsun sonra soğuk suyla yüzünü yıkıyorsun iyi geliyormuş

buz küpleri her cilde iyi gelmiyor yalnız
bende kızarma ve kabarma olmuştu hassas cilde sahipsen önermem

bir dergide okumustum domates püresiyle unu karıştırıp sürüyormuşsun 30 dk bekleyip ılık suyla çıkarıyorsun sonra soğuk suyla yüzünü yıkıyorsun iyi geliyormuş

Hmm olabilir canım, benim cildime çok iyi geliyor ama.kaydirigubbakcemile2
Yalnız hassas bir cilt söz konusuysa domates çok kötü yapar bence

valla bitkilerden yaglardan oluşan karısımları yüzüme sürerek pek care bulacagımı sanmıyorum.care olsada bi kac saatlik ve gecici olur... bazı durumlarda kozmetik ve medikal ürünlerin destegi sart diye düşünüyorum. onlarıda tek care olarak düşünmemekteyim tabi... en iyisi cilt doktoruma ve iyi bir kozmetik danışmanından yardım almak... vichy, bodyshop gibi temsilciliklerin yanına ugrama zamanıdır galiba... güzel bilgiler edinirsem yazarım..

X