Lekeler, Çiller Cilt rengini nasıl açabiliriz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

rakirockks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
99
34
Merhaba bebisler :) Hemen konuya geleyim, ben siyah saçlı kara kaşlı kara gözlü bi kızım. Bu durumda esmer olmam gerekiyor dimi? Ama değilsin diyorlar. Cildimin güneş gören yerleri buğday hatta ellerim baya esmer ama güneş görmeyen yerler bembeyaz. Bunu da anlamış değilim. Nolurdu yani göbeğim gibi ellerim de pamuk gibi beyaz olsa sanki Sorunum şu; cildimin, ellerimin rengini açmam mümkün mü? Bazen vazelin limon eldiven üçlüsünü uyguluyorum ellerime bilen bilir (onu da burdan öğrenmiştim çok yaşayın siz!) baya açıyo ellerimin rengini ama iki üç gün sonra kararıyo. Kararınca sevmiyorum oje yakışmıyor. Yüzüm de buğday gibi boynumdan aşağısı beyaz. Hani esmer ten açılmaz biliyorum ama doğal cilt rengim bu sanırım yani açabilirim diye bi umudum oluyo çok seviyorum çünkü beyaz teni çok da istememe rağmen olmuyor Ne diyorsunuz var mı tecrübeleriniz önerileriniz?

Canım senin durumunda işe yararmı bilmiyorum ama renk açıcı losyonlar var. Cilt tonunu eşitlemede kullanılıyor. Yani lekeler, çillerde filan ve açıyorda. Bir arkadaş kullanmıştı onun cildindede büyük büyük lekeler vardı onları asıl ten rengine yakın bir renge dönüştürmüştü ve öyle dikkat çekmiyorlardı.

Pirinç maskesi işe yarıyor canım haftada 2-3 kere yapabilirsin,pirinç ununu maske kıvamına bir kaç damla sütle karıştır erit yüzüne sür,yemizliyor eline koluna da sürebilirsin

Pirinç maskesi işe yarıyor canım haftada 2-3 kere yapabilirsin,pirinç ununu maske kıvamına bir kaç damla sütle karıştır erit yüzüne sür,yemizliyor eline koluna da sürebilirsin
çok duydum bunu da hep üşendim yapmaya, işe yaramaz gibi hissediyodum. sen yaptın mı gerçekten açıyor mu?

çok duydum bunu da hep üşendim yapmaya, işe yaramaz gibi hissediyodum. sen yaptın mı gerçekten açıyor mu?
Evet açılyor zaten açılan renkte kendi rengin sonuçta,gidipte başka bir yüz gelmiyor. Tek seferde bile fark ediyor canım ama haftada 2-3 defa yapmalısın en önemlisi güneş kremi kullanman ilk güneşte yeniden esmerleşirsin. ben de beyaz ciltten çok porselen gibi pürüzsüz bir ciltten yanayım,esmer de olsa beyaz da olsa çok güzel görünüyor.

bende kullanmadım ama pirinç maskesini çok duydum cnm youtube da felan videoyla yapanlarda var bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…