Lekeler, Çiller Cilt rengini 4-5 ton beyazlatmak mümkün mü?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
merak ettiğim ürünler ve yöntemler
1.meladerm
2.aichun cilt beyazlatıcı gingsengli krem
3.ag güneş koruyucu
4.cosmelan tedavisi(enzim peeling)

merak ettiğim ürünler ve yöntemler
1.meladerm
2.aichun cilt beyazlatıcı gingsengli krem
3.ag güneş koruyucu
4.cosmelan tedavisi(enzim peeling)

bahsettiklerini bilemiycem cnm ama bi arkadaşım hep sivilceleri için hemde cildini beyazlaştırmak için arap kızı kremi kullanıyordu onu araştırabilirsin

arapkızı geçici bi duruluk veriyo okadar denedin yinede tşk

Arap kızını kesinlikle tavsiye etmiyorum , içerik bölümü bile yok kutusunda ,

Cilt rengini doğal yollarla açmak için , konu açacağım foruma yakında takip ederseniz görürsünüz

sekerkız bu konuyla ilgili uzun zamandır ugrastıgını bılıyorum..oyuzden bu konuda arastırmalarına ve sana cok güvenıyorum..
bu yazdıklarınla ilgili nette arastırma yaptım ama net bir bilgiye ulaşamadım... anlaşılan kullanmadan bilemeyız..bende iki ton acılmak ıstıyorum..
sence aichun cilt beyazlatıcı gingsengli krem bu ürünü alıp kullanalım mı ?
sence ne kaybederiz

cnm arap kızı kremini kesinlikle kullanma gözenekleri tıkıyor kullandıktan sonra cildimde çok fazla siyah nokta çıktı cildini pirinç suyuyla silmeyi dene ben denedim faydasını gördüm beyazlatma konusunda

sekerkız bu konuyla ilgili uzun zamandır ugrastıgını bılıyorum..oyuzden bu konuda arastırmalarına ve sana cok güvenıyorum..
bu yazdıklarınla ilgili nette arastırma yaptım ama net bir bilgiye ulaşamadım... anlaşılan kullanmadan bilemeyız..bende iki ton acılmak ıstıyorum..
sence aichun cilt beyazlatıcı gingsengli krem bu ürünü alıp kullanalım mı ?
sence ne kaybederiz

ben şu an başka bi krem kullanıyorum yapma ilaç istersen sen onu dene bende bunu öle bi yardımlaşma olsun :)

canım benim cildim de sorunlu garip şekilde farklı renkli koyuydu. önce doktora gidip sivilcelerden kurtuldum. sonra düzenli güneş kremi kullanmaya başladım.. üç dört ton açıldı yani.. hatta saçımı açtırdım biraz onun da faydası oldu. şimdilerde memnunum.. ama orflime ın kremiyle sabunu varmış bunla ilgili. belki onu da deneyenler vardır..

sekerkız bende esmer tenliyim:( senin bu konuyu çok araştırdığını bende araştırken fark ettim.. 1-2 tonda olsa faydasını gördüğün, önerebileceğin bişey varmı:(

sekerkız bende esmer tenliyim:( senin bu konuyu çok araştırdığını bende araştırken fark ettim.. 1-2 tonda olsa faydasını gördüğün, önerebileceğin bişey varmı:(

kelin ilacı olsa başına sürrermiş:) merakettiği ürünleri yazdım

Back
X