Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerCilt rengini 4-5 ton beyazlatmak mümkün mü?
bahsettiklerini bilemiycem cnm ama bi arkadaşım hep sivilceleri için hemde cildini beyazlaştırmak için arap kızı kremi kullanıyordu onu araştırabilirsin
sekerkız bu konuyla ilgili uzun zamandır ugrastıgını bılıyorum..oyuzden bu konuda arastırmalarına ve sana cok güvenıyorum..
bu yazdıklarınla ilgili nette arastırma yaptım ama net bir bilgiye ulaşamadım... anlaşılan kullanmadan bilemeyız..bende iki ton acılmak ıstıyorum..
sence aichun cilt beyazlatıcı gingsengli krem bu ürünü alıp kullanalım mı ?
sence ne kaybederiz
cnm arap kızı kremini kesinlikle kullanma gözenekleri tıkıyor kullandıktan sonra cildimde çok fazla siyah nokta çıktı cildini pirinç suyuyla silmeyi dene ben denedim faydasını gördüm beyazlatma konusunda
sekerkız bu konuyla ilgili uzun zamandır ugrastıgını bılıyorum..oyuzden bu konuda arastırmalarına ve sana cok güvenıyorum..
bu yazdıklarınla ilgili nette arastırma yaptım ama net bir bilgiye ulaşamadım... anlaşılan kullanmadan bilemeyız..bende iki ton acılmak ıstıyorum..
sence aichun cilt beyazlatıcı gingsengli krem bu ürünü alıp kullanalım mı ?
sence ne kaybederiz
canım benim cildim de sorunlu garip şekilde farklı renkli koyuydu. önce doktora gidip sivilcelerden kurtuldum. sonra düzenli güneş kremi kullanmaya başladım.. üç dört ton açıldı yani.. hatta saçımı açtırdım biraz onun da faydası oldu. şimdilerde memnunum.. ama orflime ın kremiyle sabunu varmış bunla ilgili. belki onu da deneyenler vardır..