Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb bnim burnumun yanında beyaz beyaz puturler oluştu dökülüyo sonra kzıarıyo bi çözümü olan var mı
Bilgecim kreminin ismini verebilirmisin arastırmak istiyorum benimde dudak cevremde kızarıklık pullanma ve yanma oluyor ve stresli olduğumda anladım daha bir artıyor bugün fena haldeyim kıpkırmızı bir halde ilgilenirsen cok sevinirimbence egzama olabilir..benimde oluyordu çünkü..cildim çok hassastır,bu yüzden oluyor diye düşünüyordum..doktora gittim ,krem verdi,kullandım ve gitti,çok stresli olduğum zaman bazen çıkıyor tekrar krem sürüyorum ve gidiyor...
Bilgecim kreminin ismini verebilirmisin arastırmak istiyorum benimde dudak cevremde kızarıklık pullanma ve yanma oluyor ve stresli olduğumda anladım daha bir artıyor bugün fena haldeyim kıpkırmızı bir halde ilgilenirsen cok sevinirim
kremin ismi DERMATOP ...çok etkili bir krem ..ilk gün bile belli oluyor ama tabi seninki de egzamaysa...a.s.