cilt pullanması

edacxixk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
8
0
mrb bnim burnumun yanında beyaz beyaz puturler oluştu dökülüyo sonra kzıarıyo bi çözümü olan var mı

nemsizlikten kaynaklaniyor olabilir.benimde cildim pul pul kurur,soyulur gibi olurdu.iyi bir nemlendirici kullaniyorum,simdi eskisi gibi degil cildim daha iyi yani.birde cildin cok hassas degilse haftada bir kez peeling yapabilirsin.cildin nem orani yükselir.cildin daha bir pürüzsüzlesir.
birde kizariyor demissin,demekki hassas bir cildede sahipsin.hassas cilti olanlar icin ise avenenin peelingini tavsiye ederim,ben kullaniyorum ve cok memnunum.

mrb bnim burnumun yanında beyaz beyaz puturler oluştu dökülüyo sonra kzıarıyo bi çözümü olan var mı

bence egzama olabilir..benimde oluyordu çünkü..cildim çok hassastır,bu yüzden oluyor diye düşünüyordum..doktora gittim ,krem verdi,kullandım ve gitti,çok stresli olduğum zaman bazen çıkıyor tekrar krem sürüyorum ve gidiyor...

çokkkk teşekkür ederim size krem deniycem eğer halan devam ederse doktora gidiyim k.cici bakınn

aynı problem bende de vardı,
doktora gittim, isoderm verdi ...1 seneye yakındır kullanyorum ne kızarıklık nede pulpulluk kalmadı. yaşasın:)
+, son bir aydır da cildime kayısıyağı, bademyağı, susamyağı, jojobayağı karışımını kullanıyorum, nemlendirme amaçlı, buda çok iyi ve, Berna Laçin,in programında dinlemiştim,
bu yağları, normal nemlendiricimizin içine koyup karıştırdığımız zaman komplike bir nemlendirci elde edebilirmişiz yerimseniben
a.s.

Bilgecim kreminin ismini verebilirmisin arastırmak istiyorum benimde dudak cevremde kızarıklık pullanma ve yanma oluyor ve stresli olduğumda anladım daha bir artıyor bugün fena haldeyim kıpkırmızı bir halde ilgilenirsen cok sevinirim

kremin ismi DERMATOP ...çok etkili bir krem ..ilk gün bile belli oluyor ama tabi seninki de egzamaysa...a.s.

kremin ismi DERMATOP ...çok etkili bir krem ..ilk gün bile belli oluyor ama tabi seninki de egzamaysa...a.s.

DERMATOP KORTİZONLU BİR KREM SÜREKLİ KULLANILMIYOR.DİKKAT EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.FAZLA KULLANIMDA KILCAL DAMAR ÇATLAĞINA NEDEN OLUYOR.:1no2::1no2::1no2:

buna benzer bisey bendede var.. leke leke vücudumda.. okulda ki hemsireye sordum.. yagli krem sür dedi.. gecmezse doktora git dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…