cilt lekesi tedavisi

Merhaba ben bir krem kullanıyorum licape adında içeriği muhteşem ve etkilerini görmeye başladım kremin içinde 20 faktör güneş koruma özelliği var. Normalde leke kremleri sivilcelenmeyi tetiklerken bu krem hiç bir yan etki yapmadı tamamen organik

Düzeltme Yaklasik 1 hafta sonra lekelerim birden cikti. Eskisinden daha kotu oldu. Aman ben yandim siz yanmayin. Uzak durun bu urunden. hatta su anda ciltim alev 🔥 yaniyor. dolandirildigima mi yanayim. Cildim daha da kotu oldu ona mi yanayim offf off aptal kafam. Licape leke kreminden uzak durun. :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerleşik lekelere asla, ama asla, ama asla kremlerle geçirmeye çalışmayın.
Firmaların sizi kandırmalarına izin vermeyin.
Cilt 7 katmanlıdır ve bu katmanların en altına leke yerleştikçe katman atlar, atlar, atlar sonunda aşağılara kadar gelir.
Siz evinizde soyma işlemi, asitlerle bakımlar yapsanızda en alt tabakaya inemeyeceğiniz için sürekli yukarı kusar leke.
Dermapen uygulamaları (evinizde yapamazsınız) ile lekeleriniz eğer çok fazla geçmişi yoksa (10-15 senelik vs) tamamen silinmesede kurtulunur.
Dikkat etmeniz gereken
Size ne enjekte edilecek cilt deri altına? iyice öğrenin. size öncesi sonrası resimleri göstermelerini isteyin. o resimlerdeki kişilerle konuşmak isteyin. bunları neden diyorum minimum tek seans 1500-2000 lira ödeyeceksiniz. daha aşağısını isteyenler cildinize doğru düzgün bişey enjekte etmez. ozon+hyalüronik asit+salisilik asit+yosun özleri vs bunlar en önemlileri.
dermapen cildinizi delik deşik edecek, canınız yanacak sakın yılmayın. maksimum 5 seans genellikle yeterli gelir. Size bir yer önermiyorum çünkü bu gibi uygulamalar kişiden kişiye değişir. Araştırarak doğrusunu bulabilirsiniz.
Sonrasında bakkala giderken bile değil sabah uyanır uyanmaz yüzünüze güneş koruyucu süreceksiniz. Gün içinde tembellik etmeden yenileceksiniz. Akşam yüzünüzü yağ bazlı bir jelle yıkayıp sonrasında cildinizi nemlendireceksiniz. Eğer bunları yapmayacaksanız sakın ne dermapen ne başka bir uygulama yaptırmayın yüzünüze.

X