Ismi degismis. Lecoderm olarak da geciyor. Deri bozuklugunun daha az nemli olmasini sagliyor. Kasinti kizariklik ve deri pullanmasi gibi belirtileri azaltiyor.Loic nasıl bişey neye yariyor
Bende 2 günde bir tre krem kullanıyorum, gündüz de nadixa üstüne güneş kremi. Tabi Dr yazdiIsmi degismis. Lecoderm olarak da geciyor. Deri bozuklugunun daha az nemli olmasini sagliyor. Kasinti kizariklik ve deri pullanmasi gibi belirtileri azaltiyor.
Begenirsen mutlaka bildir bana daBide Bioderma nin gözenek sıkılaştırıcı aldım bugün ilk defa sürdüm bakalım cildim nasıl olacak :)
Bende ilaçlarımdan cok memnunum onceden kat kat fondeten surerdim simdi cok az suruyorum ve yetiyor. Gozeneklerim sikilastigi icin makyajim cok guzel duruyor. Emanet durmuyor yani :))Benimkiler de ise yarıyor tre krem ve bioderma e nin toniği. Cilt rengi avildi,gözeneklere sanki daha iyi gibi, ben yakında kontrole giricem bakalım ne diyecek.
Seninki daha cok ise yarıyor gibi yada ben yeni başladım ondan mı acaba. Seninkinin oranı benimkinin iki katiymis.Bende ilaçlarımdan cok memnunum onceden kat kat fondeten surerdim simdi cok az suruyorum ve yetiyor. Gozeneklerim sikilastigi icin makyajim cok guzel duruyor. Emanet durmuyor yani :))
Benim 10 gun oldu olmadi ama ilk gunden etksiino gosterdigini hissettigim icin kizarikliga ragmen devam ettim. Locoidi daha cok yuzum kizardigi zaman kizarikligi hafifletsin diye suruyorum. Surekli kullanmiyorum. Cildim artik ilaca alistigi ici ilk baslardaki kizarlik olmuyor artikSeninki daha cok ise yarıyor gibi yada ben yeni başladım ondan mı acaba. Seninkinin oranı benimkinin iki katiymis.
Şuan durumunuz nedir lekeler tamamen gitti mi?Çok merak ettim doğrusu bilgi verirseniz bu lekelerle aynı durumda olan bende çözüm ariyorumBenim 10 gun oldu olmadi ama ilk gunden etksiino gosterdigini hissettigim icin kizarikliga ragmen devam ettim. Locoidi daha cok yuzum kizardigi zaman kizarikligi hafifletsin diye suruyorum. Surekli kullanmiyorum. Cildim artik ilaca alistigi ici ilk baslardaki kizarlik olmuyor artik
Evet lekelerim gecti. Ama arada tekrar ediyor. O zaman yinr kullaniyorum. Ama yanimdan ayirmadigim tek sey ise gunes kremi evde bile olsa suruyorumŞuan durumunuz nedir lekeler tamamen gitti mi?Çok merak ettim doğrusu bilgi verirseniz bu lekelerle aynı durumda olan bende çözüm ariyorum