Lekeler, Çiller CİLT LEKELERİNE SON

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben şunu farkettim tedaviler de lekeyi kötülestiriyor sanırım. Eskisine göre çoğaldılar ve belirginlestiler.ozellikle 3 seans dermapen sonrası benim lekeler arttı. Ve sabah uyanınca daha belirgin kızarık ve lekler çirkin duruyor. ben pişman oldum gibi .ama denemeden de bilemezdim .benim cildim cok narin .incelmişderi kalınlaşır mı acaba bunu merak ediyorum. Belki ileri ki yaşlara doğru kalınlaşır geçer...mi acaba puff sıkıldım bu sorundan. Hayatımdan 2 yıl gitti resmen.

Çok sıkıntı yapma, istersen cildini biraz dinlendir. Cildin kendini yenilemesi için zamana ihtiyacı var biliyorsun. Bu süreçte cildin kalınlaşacaktır mutlaka. Ama güneş koruyucunu sakın ihmal etme .

Çok sıkıntı yapma, istersen cildini biraz dinlendir. Cildin kendini yenilemesi için zamana ihtiyacı var biliyorsun. Bu süreçte cildin kalınlaşacaktır mutlaka. Ama güneş koruyucunu sakın ihmal etme .
Öyle yapicam sanırım. Uğraştıkça zıt gidiyor. Ama.ben inaniyorum gececek .Tavsiyen için tsk ederim

Ben kullandim ondan faydasini gormedim.aldigim sayfayada yazinca yorumumu sildi engelledi bence oda cop

Lekeleriniz kaç yıllıktı yani şuan tamamen yokmu oldu.bidaha cikmadi anladığım kadarıyla.bende artık bunalmış durumdayım dışarı bile çıkasım gelmiyor

Merhaba lekeleriniz ne durumda geri gelme oldu mu yoksa tamamen kurtuldunuz mu

Merhaba lekeleriniz ne durumda

Hangi doktor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…