Lekeler, Çiller Cilt lekelerine kimyasal peeling

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

galadrielll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
14
2
Arkadaşlar üç yıl önce başlayan leke sorunum için artık kesin bir çözüm istiyorum. İğne epilasyon yaptırdığım bayan, müşterilerinden birinin kimyasal peeling yaptırdığını ve lekelerinden tamamen kurtulduğunu söylemişti. Kimyasal peeling yaptıran ya da çevresinde yaptırmış kişiler tanıyan arkadaşlar olumlu olumsuz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hakkında yeterince fikir sahibi olmadan ve uygulamayı denemiş kişilerin görüşlerini almadan adı üstünde kimyasal bir olaya atlamak mantıksız geliyor. İlginiz için şimdiden teşekkürler :)))

canım benımde 4 5 yıllık sıvılce lekelerım var.Ne kullandıysam gecmedı.cılthekımı varya habıbullah hoca ona suordum kımyasal peeling dedi.Bende yaptırmayı düşünüyorum.%15 LİK TCA varmış eczandede satılıyomuş ama doktor kontrolünde yaptırın dıyolar.Ben bu hafta dermatoloğa gdıcem.Gelişmeleri yazarım buraya.

merhaba.acaba kimyasak peling mi yoksa lazer tedavisimi daha etkili olurdu...bende yaptırmayı düşünüyorum.ama en etkili hangisiyse onu yaptırmak istiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…