- 8 Mayıs 2024
- 335
- 203
- 30
-
- Konu Sahibi blackwiccan
Şuan da takviye olarak Solgar v2000 kullanıyorum bu bitsin onu alabilirim.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Bugun bir takviye edici vitamin buldum. Resveratrol diye bir besin desteği. Pcos'a vs iyi geliyormus. Dolayısıyla hormonları dengede tuttuğu için cilt problemlerini büyük ölçüde azaltıyormuş.
Yumurta kalitesini de arttırıyormus. Ben ondan alacağım insanlar vaya memnun cilt lekeleri sivilcelenme vs gibi şikayetlere baya etki ediyormuş. Ayrıca ciddi anlamda gün içinde enerjik ve mutlu olmayı da sağlıyormuş. Özellikle için üzüm çekirdeği olan bşr marka var ondan çok memnun herkes. Belkş böyle birsey deneyebilirsiniz. Biraz pahalı ama
Eğer gercekten etkisini görürsem başlık bile açarımŞuan da takviye olarak Solgar v2000 kullanıyorum bu bitsin onu alabilirim.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Kullandiginizda sonuçlarını yazar mısınız merak ediyorum
Harika olurEğer gercekten etkisini görürsem başlık bile açarımpcos için kullanacağım zaten cildiö guzelleşirse de ballı kaymak olur
Göz altı dediğim elmacık kemiğinin üstünde lekeler göz altlarima surmuyorum canımKuzum gozaltlarina onlar yapilmaz yapisi bozulur kırısir erkenden, yapmayin bir daha
Elma sirkesini de sulandırıp cilde sürülüyor diye okumustum asitli yapısından ötürüDogal olarak bildigim elma sirkesi var cok guclu ama onuda tavsiye edemem yazdigim nedenden dolayi
Evet ama yazin yapilmaz hic biri lekelenir yine ama elma sirkesi geciriyor şahidimElma sirkesini de sulandırıp cilde sürülüyor diye okumustum asitli yapısından ötürü
Ben yaz kış yapıyordum ondan mı lekelendi acaba Bı arkadasimda yazın limon la maske peeling yapılmaz demişti limonun pH indan ötürü lekelenme oluyomus.Elma sirkesi iyi diyosunuz.Onuda denicem bakalımEvet ama yazin yapilmaz hic biri lekelenir yine ama elma sirkesi geciriyor şahidim
Elma sirkesi yoktu araştırdım beyaz sirkede güneş lekelerine iyi geliyomus suyla karıştırıp uyguladım düzenli kullanımda sonuçlarını paylasicam teşekkür ederimEvet ama yazin yapilmaz hic biri lekelenir yine ama elma sirkesi geciriyor şahidim