Cilt lekelerine karşı doğal yontemleriniz var mı?

blackwiccan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
335
203
30
Benim geçen yaz güneş kremi kullanmama rağmen göz altımda cilt lekelerim olmuştu.Yoğurt pirinç unu bal limon karışımi yaptığım maskeyle bayağı azalmisti.Bu sıralar tekrarladı ..Tekrar aynı maskeyi yapmaya basladim.Sizin bildiğiniz doğal yontemler var mı işe yarayan ?

Bugun bir takviye edici vitamin buldum. Resveratrol diye bir besin desteği. Pcos'a vs iyi geliyormus. Dolayısıyla hormonları dengede tuttuğu için cilt problemlerini büyük ölçüde azaltıyormuş.
Yumurta kalitesini de arttırıyormus. Ben ondan alacağım insanlar vaya memnun cilt lekeleri sivilcelenme vs gibi şikayetlere baya etki ediyormuş. Ayrıca ciddi anlamda gün içinde enerjik ve mutlu olmayı da sağlıyormuş. Özellikle için üzüm çekirdeği olan bşr marka var ondan çok memnun herkes. Belkş böyle birsey deneyebilirsiniz. Biraz pahalı ama

Şuan da takviye olarak Solgar v2000 kullanıyorum bu bitsin onu alabilirim.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Kullandiginizda sonuçlarını yazar mısınız merak ediyorum

Şuan da takviye olarak Solgar v2000 kullanıyorum bu bitsin onu alabilirim.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Kullandiginizda sonuçlarını yazar mısınız merak ediyorum
Eğer gercekten etkisini görürsem başlık bile açarım pcos için kullanacağım zaten cildiö guzelleşirse de ballı kaymak olur

Evet ama yazin yapilmaz hic biri lekelenir yine ama elma sirkesi geciriyor şahidim
Ben yaz kış yapıyordum ondan mı lekelendi acaba Bı arkadasimda yazın limon la maske peeling yapılmaz demişti limonun pH indan ötürü lekelenme oluyomus.Elma sirkesi iyi diyosunuz.Onuda denicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…