Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bu yaklaşımlar bana çok garip geliyor biri birşey söylüyor öteki hemen deneyeceğim öteki başka birşey sölüyor gemen deneyeceğim....... bakın cilde öyle dışardan birşeyler sürmekle olmaz sağlıklı bir karaciğer ve sağlıklı bir sindirim sistemi olmadan ne sürersen sürhiç birşey olmaz o yüzden öncelikle sağlığınıza dikkat edin karaciğeri yoran ( yani zararlı olan herşey karaciğeri yorar ) yiyeceklerden uzak durun ondan sonra cildinizde düzelir selülitiniz de düzelir hatta kalıcı bir şekilde düzelir ve yaşlanmanızda gecikir yani bakın sağlıklı beslenmek bi taşla kaç kuş vuruyor?
yerimseniben haklısın ama dışardan uygulananlarda çok etkili inan bana.dışardan uygulananlar etkili olmasa sadece karaciğerin sağlığıyla ilgili olsa hepatit hastalarının yüzlerine bakılmaz heralde fisfisfis . maskelerin ayrıca cilde bakım yapmanında çok etkili olduğunu düşünüyorum. sağlıklı beslenme tabiki önemli bunu inkar edemema.s
yoğurtlu maskeyi denemek istiyorum ama deneyeceğim diyipte deneyen varmı ?varsa sonuç ne oldu?merak ettim.
paylastigin icin tesekkurler cnm
kızlar güneş lekeleriyse sorununuz ben bu bölüme bi topic açmıştım.bi bakın isterseniz ''güneş lekelerinden kurtulun'' başlığı .benimkiler çok hafifledi
Ya bende de yüzümde azıcık çil var rahatsız etmiyo beni ama olmasa daha iyi olurdu yani bu önerdiğin maske yoğurtlu limonlu olan çillere iyi gelir mi?
Teşekkürler efrezya tavsiyen içinyerimseniben
Cilt lekeleri sivilce ve cildinizin daha genç görünmesi için 3 kaşık süzme yoğurdun içine 2 çor. kaş. limon suyu. 1 çor. kaş. elma sirkesi eğer evde varsa birazda nar eşkisini boza kıvamına gelince cildinize sürün ve en az 45 dk. bekletin.sonra ovarak çıkartın.Suyla yıkayın.Haftada 2 sefer yapıyorum.sürekli uyguluyorum ve çok etkili.Cildimide ışıl ışıl yapıyor.
saol canım emeğine sağlık
arkadaşlar bir arkadaşim özel eczanede yapilmiş bir krem önerdi .gittin aldim .bu akşam başlayacagim.16 gün kullaniyosun ,ben bir deneyim size tekrar sonucu yazacagim.fiyatida çok iyi.30 ytl.
ben de 4-5 gündür arab kızı kremi kullanıyorum lekeler için henüz bir değişiklik yok ama çok iyi duyumlar aldım bu krem için aktardan aldım 6 ytl tamamen bitkisel inşallah faydası olur..
lekeler ve çiller için maydonoz u az bi sula kaynatıyoruz sonra yüzümüze uyguluyoruz
ben denedim tavsiye ederim arkadaşlar
yüzümüze uygulama kısmını biraz daha açabilir misin? yani suyunumu sürüyoruz, yoksa maydonozumu? :sm_confused:
arap kızını ben 2 ytlye aldım
CADIARZUYa arkadaşlar yüzdeki ufak ameliyat izi ya da güneş leklerini azaltmak ya da yok etmek amacıyla yapılan dermabrazyon ya da kimyasal peeling gibi işlemler hakkında bilgisi olan arkadaşşlar var mı ??
Bi tanesi elmas uçlu bir aletle yüzün üst derisi soyma işlemi dir diye okumuştum bu yüzüne yaptıran arkadaş varsa lütfen yazsın ve ben yüzümden ben aldırdım ve şuan iz kalmaması için jel kullanıyorum 3 ay olacak aldrıalı ve nette ameliyattan 6 ay sonra yapıldığını okudum bu işlemlerin lütfen cevap yazın bekliyorum sevgiler...
a.s.a.s.a.s.
ben de sırtımdan ben aldırmak istiyorum ben aldırmak can acıtıyo mu?
Hayır acıtmıyor çünkü lokal anesteziyle yapılıyor konuşarak gülerek geçiyor ameliyat ve çok kısa sürüyor 15-20 dk sürdü benm hiç acımadı sadece birine koter bastı derinden aldığı için azcık hissettim o da bi anlıktı ççmerak etme cnm ama güvenilir yerlere git bence üniversiteler git ve parayla yaptır plastik cerrahi bölümüne ben egede aldrıdım ..
benimde yüzümde güneş ve doğum lekesi var arap kızını bende aldım uyguladım ama sonuç alamadım birde elma sirkesi dediler onuda yaptım sonuç yok başka önerisi olan arkadaşlar varmıa.s.
benimde yüzümde güneş ve doğum lekesi var arap kızını bende aldım uyguladım ama sonuç alamadım birde elma sirkesi dediler onuda yaptım sonuç yok başka önerisi olan arkadaşlar varmıa.s.
aynen bende denedim.hiç bir sonuç yok.lekelerim yerinde duruyor :çok üzgünüm:
sonradan olan lekeler biraz daha tedavi edilebiliyo ama dogum lekelerinin kremlerle ne yazık ki çözümü yok