Tabi ki yazarım :) inşallah faydası olur.
Öncelikle sabah işe giderken mutlaka güneş koruyucu sürüyorum Avene marka 50 factor. Eczanelerde satılıyor. Ben Mayıs'ta başladım ve asla bırakmayı düşünmüyorum.
Benim cilt bakımı akşam işten gelince başlıyor.
Mutlaka salisilik asit içeren yüz yıkama jeli kullanmalısın. Ardından da yine salisilik asit içeren tonik. Ben garnier kullanıyorum. Haftada bir defada yine garnierin peeling jelini kullanıyorum. Perşembe günlerini seçtim kendime mesela.
Haftada 1 kez yani yine Perşembe günü dermaroller yapıyorum. 540 iğneli 0,75 boyutlu. Bu aleti de internetten sipariş ettim. Yaklaşık 15 dk boyunca leke olan yerlere uyguluyorum. Sonrasında üzerine nem verecek hyaluronic asid içeren bir krem ya da kapsül sürüyorum. Bunlar rival de loop marka. Rossmanlarda var sadece. Gece de yatmadan önce rival de loop marka pure skin akne karşıtı gece kremi kullanıyorum. Bunu her gece sürüyorum.
Haftada bir defa c vitamini ile karıştırdığım beyaz kilden maske yapıyorum. Yen'i sivilce çıkmaması için. Bu gerçekten yağı alıyor ve cildi parlatıyor.
Genelde Cumartesi akşamları yapıyorum. Yatarken yine pure skin krem tabi.
Haftada bir defa lekelerin üstüne a vitamini sürüyorum. Eczanelerde kapsül şeklinde satılıyor iğneyle delip sıkıyorum lekelerin üzerine.
Ve tabi vazgeçilmezim Hindistan cevizi yağına e vitamini karıştırmak :) bu da göz çevresi için kullanıyorum. Ama sende morluk ya da ince çizgiler yoksa yapmayabilirsin.
Bu arada makyajını temizlemek için asla ıslak mendil kullanma, mutlaka makyaj temizleme suyu kullan. Islak mendil gözenekleri tıkıyor sivilce yapıyor
Bu saydığım ürünleri toplasam 100 tl yi geçmez bu arada