merhabalar sizden ricam kullandığınız ürünleri msj olarak atarmısınız.ben 4 seans q swiç lazer yaptırdım bir de 125 liralık bir merhem aldım hiç bir faydası olmadı.yüzümde güneş lekeleri var.tabii çillerde.ne yaptıysam geçmiyor.lütfen çok rica ediyorum yazarsanız çok mutlu olurum.Doktorunun verdiği ilaçların aynısını ben de kullanmıştım maalesef hiç bir işe yaramıyor hatta Yen'i sivilcelerim bile çıkmıştı.
Ben şu an çok fazla şey kullanıyorum kimisi doğal kimisi dermokozmetik ürünler yaklaşık 2-3 ay gibi bir süre oldu yüzümdeki güneşten kaynaklı çillerin rengi çok açıldı hatta sadece pudra sürdüğümde bile görünmez oluyorlar.
Sivilce izlerinde de iyileşme var. Onlarda çenemde ve dudak kenarlarında bolca vardı, makyaj yapmadığımda yüzüne ne oldu derlerdi şimdi kapatıcı kullanmıyorum kimse yüzüne ne oldu demiyor.
Bu işin öncelikle çözümü sabırlı olmak galiba. Sonrasında da özenli olmak.
Bilinçsizce kullanılan kozmetikler bu hale getiriyor yüzümüzü.
:) :) kocamda aynı şeyi söylüyor.hey maşallahhh, insan hiç üşenmez mi onu sür öbürünü yıka falanD
Cnm bu a vitamini kapsülünün ismini verebilir misin ben bir çok eczaneye sordum artık gelmiyor sade yok multivitamin şeklinde var vs vs die elim boş döndürdüler belki isimle ecza deposundan getirtebilirim mükellefime. Yardımcı olurdan çok sevinirim. Birde dermarollerim var ama hiç kullanmadım yaptıktan sonra üzerine ne süreceğimi bi türlü bulamadığım için hangi kremleri kullanabilirim eczanelerde bulabileveğim tarzda son olarak birde dermarolleri haftada 1 mi kullanmak gerekiyorTabi ki yazarım :) inşallah faydası olur.
Öncelikle sabah işe giderken mutlaka güneş koruyucu sürüyorum Avene marka 50 factor. Eczanelerde satılıyor. Ben Mayıs'ta başladım ve asla bırakmayı düşünmüyorum.
Benim cilt bakımı akşam işten gelince başlıyor.
Mutlaka salisilik asit içeren yüz yıkama jeli kullanmalısın. Ardından da yine salisilik asit içeren tonik. Ben garnier kullanıyorum. Haftada bir defada yine garnierin peeling jelini kullanıyorum. Perşembe günlerini seçtim kendime mesela.
Haftada 1 kez yani yine Perşembe günü dermaroller yapıyorum. 540 iğneli 0,75 boyutlu. Bu aleti de internetten sipariş ettim. Yaklaşık 15 dk boyunca leke olan yerlere uyguluyorum. Sonrasında üzerine nem verecek hyaluronic asid içeren bir krem ya da kapsül sürüyorum. Bunlar rival de loop marka. Rossmanlarda var sadece. Gece de yatmadan önce rival de loop marka pure skin akne karşıtı gece kremi kullanıyorum. Bunu her gece sürüyorum.
Haftada bir defa c vitamini ile karıştırdığım beyaz kilden maske yapıyorum. Yen'i sivilce çıkmaması için. Bu gerçekten yağı alıyor ve cildi parlatıyor.
Genelde Cumartesi akşamları yapıyorum. Yatarken yine pure skin krem tabi.
Haftada bir defa lekelerin üstüne a vitamini sürüyorum. Eczanelerde kapsül şeklinde satılıyor iğneyle delip sıkıyorum lekelerin üzerine.
Ve tabi vazgeçilmezim Hindistan cevizi yağına e vitamini karıştırmak :) bu da göz çevresi için kullanıyorum. Ama sende morluk ya da ince çizgiler yoksa yapmayabilirsin.
Bu arada makyajını temizlemek için asla ıslak mendil kullanma, mutlaka makyaj temizleme suyu kullan. Islak mendil gözenekleri tıkıyor sivilce yapıyor
Bu saydığım ürünleri toplasam 100 tl yi geçmez bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?