Zaten bir müddet sonra cilt içten içe soyulup kendini yenilemeye başlar ve siz o soyulmayı farkedemezsiniz.çok kuvvetli filan diyosunuzya,acaip şaşırıyorum
bu tretin bana mnı etki etmiyo bi tek
tamam siyah noktaları götürdü ama yine ara ara sivilceler çıkıyo
gözle görülür bi incelme soyulma yok bende
3 aydır kullanıyorum,6 ay'ı tamamlasammı acaba,ancak ozaman mı görürüm etkisini?
kızlar bende imex ve tretin kullandım 3 aydan fazla kullandım. gerçekten cildim çok düzelmişti. ilk başlarda bende çok sürüyormuum ince tabaka sürüyordum. ama ince tabakadan kasıt benim sürdüğüm gibi değilmiş. eczacı arkadaşıma sordum. dediki tretin i parmağının ucuna ufacık sürüp sadece lekelerin üzerine minik minik noktlara koyacaksın. bende öyle yaptım ve yüzümdeki çok soyulma gitti.
imex i de gündüzleri sürüyordum. oda fondoten gibi duruduğundan bir müddet sonra cildinize bakmaya kıyamıyorsunuz.
yeniden başlamalıyım galiba. sürekli kullanımda şart ayrıca.
Hangi eczaneye sorduysanız bulamadınız mı ? :bbo:arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım. tretin kremin faydasını bende cok duydum ama hangi eczaneye sorduysam hiç bir yerde bulamadım.. nasıl bulucam bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Hangi eczaneye sorduysanız bulamadınız mı ? :bbo:
Vermek istemediler mi yada yanlış mı tarif ettiniz acaba ?
Başka bi şekilde temin edemezsiniz,birkaç eczanye daha sorun,depodan getirtir elinde olmayan.
Sadece problemli bölgeyede sürülebilir tabi.arkadaşlar merhaba
tretin kremi kullanmaya basladım ama acayip kızarıklık olmaya basladı sadece gece yatarken sürdüm. peki sadece lekeler üzerine mi yoksa bütün yüze mi uygulamak gerekiyo? bana da kremin yoğunluğu cok sıvı geldi ama etkisi büyükmüş, aralıklı günlerde kullanıcam ama sivilce üstüne de sürsem olur mu acaba yardımcı olursanız sevinirm...