- 8 Ağustos 2007
- 230
- 4
kimyasal peeling yaptırdığımda cildim soyulurken canım çok yanmıştı bande bal sürüp yarım saat bekletmiştim çok rahatlattı yanma hissini azalttı cildimi yumuşattı tavsiye ederim şuan bende tretin kullanıyorum birkaç gün ardada sürüp bir kaç gün cildimi dinlendiriyorum seni anlıyorum canım bütün kremler yakıyo pepanten veya medacassol sürüyorum gerçekten 20 günde cildim parlamaya renk dalgalanması hemen hemen yok oldu ablam bile ona gittiğimde 4 gün falan kullandı bir hafta sonra lekelerinin rengi hafiflemeye başlamış cild rengi açılmış o da bir tana alacak benim gibi cildi kendisi yenilemeyenlere arada bir bir iki gün böyle soyucu krem kullanması gerekiyor acnelys de var ama tahriş gücü yüksek fiyatı 2,5-3 ytl falan soyucu krem kullanıyorsanız dışarıya çıkarken koruma faktörlü nemlendirici kullanmanızı tavsiye ederim yoksa yeni lekeleri davet edersiniz
evet canım ben de kızarmalardan kurtulduktan sonra cildimi daha bi iyi bulmaya başladım.bıraktım tretini şimdi sadece madecassol kullanıyorum.çok iyi geldi gerçekten.tüm lekelerimizden kurtulucaz inşallaha.s.