Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Numarayı verirmisiniz

Numarayı verirmisiniz

Merhaba Filiz hnm
Gönderinizi yeni gördüm yıllar önce paylaşmışsınız ama.. lekeler için önerdiğiniz eczane numarasını göremiyorum. Halen bu konuda bilginiz veya uygulamanız varsa bilgi verir misiniz

Pelin hnm bahsedilen eczane işetişim bilgisini verebilir misiniz? Ve son durumda lekeleriniz nasıl

Arkadaşlar bu sinoptaki eczane konusunda duyarsız kalamıyorum.Yazmayayım diyorum dayanamıyorum.
Lütfen almayın aldırmayın.Başta güzel bir cilt oluyor çok geçmeden eskisinden daha kötü oluyor.
Ben bir de sinopta bizzat kendisiyle tanışıp aldım.Keşke gitmeseydim ve almasaydım.Kadının teki bir kuyuya bir taş atmış sonra gelip kimseyi uyarmamış.Yazık valla.Güvenmeyin böyle terkiplere

Merhaba şu an nasıl lekeleriniz eczanenin adı neydi hala yapıyor mu acaba ?

Ben aldım sinoz yüz beyazlatıcı ve göz çevresi serum u ama daha yeni dört gün oldu kullanali şimdilik bir fark yok merak eden varsa bir ay sonra yazarım

Eczaciya nasıl ulaşabilirim yardım eder misinizz

Arkadaşlar internetten numarayı bulabilirsiniz.Neden herkes sorup duruyor ki.Ayrıca bu kremin hiç bir işe yaramadığını sonrasında daha beter yaptığını defalarca söyledik.İlla ki bizim gibi kullanıp pişman mı olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…