Lekeler, Çiller Cilt lekeleri güneş lekesi izleri çillere krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

SadeceSenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
43
1
0
Trabzon
Arkadaşlar beyaz tenlıyım tatıl donusu cıldım güneş kremi kullanmama rağmen mahvoldu uzun süredir krem arıorum ve aradığım gıbı bırsey bulamadım forumda sağolsun arkadaşlar bırkaç pealing tarifi verdi deneyeceğim arastırma yaparken yurt dışında bır krem buldum 1 haftada cilttekı butun lekelerı temızlıyormuş kremın resmını eklıyorum kullanan varsa lütfen bilgi versin $av cream big.webp

bu krem hakkında yorum yapamıycam ama bende beyaz tenlıyım ve tatıl snrası benmde yuzumde cılt lekelerı olusuyor, ben kendı evımde uyguladıgım bı kac yontemle kurtuluyorum... yogurt ve lımon maskesı , 2 corba kasıgı yogurta yarım lımonu sıkıp karıstırıyorsun ve cıldıne suruyorsun...ve kurumaya bırakıyorsun 15 dk beklettıkten snra yuzunu ılık suyla yıkıorsun bu maskeyı haftada 3 4 kez yaparsan kısa surede cıldın duzelecektır...

bu krem hakkında yorum yapamıycam ama bende beyaz tenlıyım ve tatıl snrası benmde yuzumde cılt lekelerı olusuyor, ben kendı evımde uyguladıgım bı kac yontemle kurtuluyorum... yogurt ve lımon maskesı , 2 corba kasıgı yogurta yarım lımonu sıkıp karıstırıyorsun ve cıldıne suruyorsun...ve kurumaya bırakıyorsun 15 dk beklettıkten snra yuzunu ılık suyla yıkıorsun bu maskeyı haftada 3 4 kez yaparsan kısa surede cıldın duzelecektır... cıldınde eger sıvılce varsa onlardanda kurtulmana yardımcı oluyor...

bu krem hakkında yorum yapamıycam ama bende beyaz tenlıyım ve tatıl snrası benmde yuzumde cılt lekelerı olusuyor, ben kendı evımde uyguladıgım bı kac yontemle kurtuluyorum... yogurt ve lımon maskesı , 2 corba kasıgı yogurta yarım lımonu sıkıp karıstırıyorsun ve cıldıne suruyorsun...ve kurumaya bırakıyorsun 15 dk beklettıkten snra yuzunu ılık suyla yıkıorsun bu maskeyı haftada 3 4 kez yaparsan kısa surede cıldın duzelecektır...

Canım bende beyaz tenliyim tatil dönüşü hiç böyle bişey olmadı ama 2 sene önce çok dikkatsiz davrandım bronzlaşmak isterken. kakao yağı kullandım sadece. daha doğrusu krem gibi birşeydi. yüzümde gözümün biraz altında siyah 2 tane küçük ben gibi lekeler oluştu. bitanesi açık renkti bitanesi daha koyuydu. açık olan zamanla kayboldu koyu olan birazcık açılır gibi oldu ve kaldı. acaba bu maskeyi uygulasam işe yararmı ? bi fikrin varmı yani.. gözümün biraz altında ve çok rahatsız ediyo beni..

güneş lekelerine karşı tek çözüm cilt hastalıkları uzmanının vereceği merhem. kimseden duyduklarınızı denemeyin. doktorun verdiği reçeteli merhemlerle lekelerinizden kesin olarak kurtulursunuz. merhemleri kullandığınız süreçte ve sonrasında daima uva ve uvb filtreli güneş kremlerinizi kullanın

Son düzenleme:
Back
X