- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Yara değil galiba ya,ben gibi bir şey.Leke de olabilir.Ama açık renkli pembemsi bunlar.Yeni çıkmış galiba.Sakin olun ve dr başvurun. Halam cilt kanseriydi hayatim boyunca görüp görebileceğim en kötü yaraları gördüm o yuzden bunlar yanından bile geçemez sakin ol...
En minik nokta kadar olanları da saysam bende 30-40 tane ya vardır ya yoktur benVucudumda bunlardan en az 50 tane var. Hatta kollarimdaki ufak olanlarida sayarsam 100 tane yi gecer.
Ama siz yinede dr gidin. Iciniz rahat eder
İçindeki madde sizi uyutur, ayrıca bu ilaçlar öyle düzensiz ve ara verilerek, kafanıza göre kullanılmaz yapmayınTeşekkürler,redepra isimli ilacı içtim bu arada az önce
Doktor sadece kriz anında kullan dedi.Krizim yok ama sakinleşmem gerek,o yüzden kullandım.İçindeki madde sizi uyutur, ayrıca bu ilaçlar öyle düzensiz ve ara verilerek, kafanıza göre kullanılmaz yapmayınen az 6-9 ay düzenli kullanılması gerekir... bir anda da bırakılmaz, istenmeyen etkiler ortaya çıkabilir...
doktorunuz nasıl kullanın dediyse öyle kullanın, asla öyle arada sırada falan kullanmayın
Redepraya mı dedi kriz anında kullan diye?Doktor sadece kriz anında kullan dedi.Krizim yok ama sakinleşmem gerek,o yüzden kullandım.
Yok vermedi,ama bu ilaç şu an uyku yapmaya başladı.Doktor uyarmıştı ama benim bünye ilaca kolay kolay reaksiyon vermediği için bende böyle olmaz diye düşünmüştüm.Çok değil ama göz kapaklarım ağırlaştı.Bu arada yine gideceğim psikiyatra.Redepraya mı dedi kriz anında kullan diye?başka ilaç vermiş miydi yanında? Xanax falan?
Çok tesekkur ederimNasıl fark ettiniz hastalığı,geçmiş olsun
Yani yanlış mı biliyorum diye tekrar düşündüm de, o ilacın içinde mirtazapin var, ve antidepresan grubunda, iyilik hali de 2-3 haftada başlar.. öyle sedatif etkisi olsun diye atak esnasında içildiğine hiç rastlamamıştım.. şaşırdımYok vermedi,ama bu ilaç şu an uyku yapmaya başladı.Doktor uyarmıştı ama benim bünye ilaca kolay kolay reaksiyon vermediği için bende böyle olmaz diye düşünmüştüm.Çok değil ama göz kapaklarım ağırlaştı.Bu arada yine gideceğim psikiyatra.
Gitmeyeyim peki,bu arada doktorun verdiği redepra ilacına başlamaya karar verdim.Az önce içtim,yan etkilerinde mide bulantısı ve kusma bile vardı ama nasıl olsa ilaçlardan çok etkilenen biri olmadığım için içtim gitti.Kusmaktan çok daha kötüymüş bu psikoloji.
Sorun yok ya,aldım yine de ilacı korkmadım yan etkilerdenAblacım sen bilirsin yine de istiyorsan git. Ama hastaneler hastayla dolup taşıyor, cilt lekesi için canından olma yani.
İlacı psikaytr yazmış zannımca lütfen kafana göre kullanma. Doktoun söylediği zamanlarda ve dozuyla kullan.
Yan etki her ilacın üstünde yazıyor, o semptomlar az sayıda kişide görülüyor yoksa o ilaç piyasaya sürülmez bile. Bepanthen için cilt tahrişi, asprin için mide delinmesi, benim cilt kremi için çift görme yazıyor. O zaman hiç kimse ağrı kesici almasın, psikiyatri ilacı almasın, mide ilacı içmesin, cilt kremi sürmesin. İlacını kullan yani belli ki ihtiyacın var bu kafayla gidersen kafanı daha toplayamazsın, yan etki görsen bile max 10dk miden bulanır o da olursa yani.
sakin internete bakma cnm hele burada hic sorma cunku kafan karisir bosa uzulursun ben patoloji lab inda calisiyorum boyle biyopsileri deri ornekleri de dahil her turlu doku inceleniyor bir univ hastanesine dermatolojiye git onlarin ileri cihazlari var evhamlanma bosuna yas ilerledikce insanda lipofissun denen bi pigment azaliyor o boyle lekeler cikmasina neden olabiliyor ırsi olabilir aileden ,benim ailem de anne tarafim cok cilli ve benlidir dr a kontrole gittim benlerime bakti hic bi sıkınti yok ama yatkinligin var dedi yuksek faktorlu krem kullaniyorum artik kimin yatkinligi yokki bu dunyadaEki Görüntüle 2737971
Eki Görüntüle 2737973
Bu gördüğünüz benler vücudumda yeni fark ettiğim benler.İkisi iki farklı bacağımda.(Bir tanesinin etrafında sararma var o bir yere çarpmaktan kaynaklı sanırım,arada oluyor öyle)
Dokununca acımıyor kanamıyor bir şey olmuyor,kaşıntı kızarıklık yok.Normal benden biraz daha açık renkleri.
Nedir bunlar ? Bazıları melanom diyor deliriyorum,en ölümcül kanser türlerinden biri o.
Beyaz tenliyim ama güneşe çok çıkan biri değilim,ailemde cilt kanseri öyküsü yok.
Çok korkuyorum,nedir bu ?
Bu arada boynumda da karartı bir leke var etrafında sivilcenme de oluyor hatta bazen,senelerdir var o.3 farklı dermatoloğa gösterdim pcosum var onunla ilişkili olabileceğini düşündüler.Bu lekelerle ilgisi var mıdır bilmiyorum.Çok korkuyorum,doktora gitmeli miyim ?
Anneme de gösterdim önemsemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?