- 4 Mart 2017
- 381
- 213
- 23
- 38
- Konu Sahibi Miricandan
Merhaba kızlar vücudumda böyle bi leke var hep vardi bu bugün şekli değişti gibime geldi doktor randevu mu aldım başına böyle bişey gelen var mi? Cild kanseri belirtisi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok saolun belki başına böyle bişey gelmiş biri vardır diye yazdimOnu doktorunuz söyleyecek.
Allah korusun,geçmiş olsun.
Kötü düşünmeyin siz yine de ,Cok saolun belki başına böyle bişey gelmiş biri vardır diye yazdim
Insaallah öyledirKötü düşünmeyin siz yine de ,
Sıcaktan vs büyüyeni var,stresten şekil değiştireni var,
İçinizi ferah tutun.
Internet artınca kötü tip olarak gözüküyor allahım sen buyuksunHemen kötü düşünmeyin. Önce doktora gidin. Sonra da kalbinizi ferah tutun.
Ay orada bazı dandik sitelerde sivilcen çıksa da,burnun aksa da abuk salak şeyler yazıyorlar,Internet artınca kötü tip olarak gözüküyor allahım sen buyuksun
Cok saolunAy orada bazı dandik sitelerde sivilcen çıksa da,burnun aksa da abuk salak şeyler yazıyorlar,
Araştırmayın,randevunuza kadar içinizi lütfen ferah tutun.
Internette bakindim cilt kanseri belirtisi yazıyor yarin randevu aldım biyopsi isteyebiliriz dimiMadem kafanıza taktınız biyopsi alsınlar zaten tanıyı öyle koyuyorlar kimse tipine bakıp kanser demiyor.
Bu arada nerede çıktı