- 16 Şubat 2016
- 169
- 63
- 37
-
- Konu Sahibi Mandalinas
ben evde dermaroller yapıyorum evde kendim gayet memnunum.. prp de yaptırdım ama işlerimden dolayı devam edememdim ama ondan da memnun kaldım. bence siz kendinize düzenli bir cilt bakım programı çıkartın.. mesela hafta 2 gün dermaroller günü seç. 6 ay da 1 yeterli ( ki gerek yoksa tca artık yapma ) lekeleri hafifletse dahi yeter fazla tca iyi değil.
bunları evde yaparsın doktora da ya prp ya da mezoterapi için gidersin o da yılda 2 kez yeter sanırım.. ben böyle yapıyorum. dermaroler için ürünlerimi internetten alıyorum saf hyorulonik asit kullanıyorum, bepanthene kullanıyorum inanılmaz parlıyo cildim tavsiy eederim ama 1 yılda sonuç alırsınız. İnşallah sorunlarından kurtulursun :))
PRP yaptıracaksanız da hyaluronik asitli olan çeşidi var onu yaptırın bence daha etkili.Kendi kanınızı alıyorlar, onu hyaluronik asitle karıştırıp veriyorlar cilde. Hyaluronik asit bence mucizevi bir şey cilt için krem alırken bile hyaluronik asit içerikli olanını tercih ediyorum, cildim pırıl pırıl oluyor herkese tavsiye ederim.
Rica ederim hyaluronik asit gercekten inanılmaz etkili, kremleri araştırın biraz pahalı ama verdiğiniz paraya değiyor.Prp yaptırdım ama bahsettiğiniz asit hakkında bilgim yoktu. Muhtemelen kullanılmadı. Hyaluronik asit içerikli kremleri araştıracağım. Teşekkürler
Dermaroller tedavisi de çok iyi geliyor lekelere diye duydum.Hem de cilt kalitesini artırıyor.Soyma işlemleri cildi incelttiği için ben hep çekinerek yaklaşıyorum nedense..
merhaba arkadaşlar benim cildimde kilo verdiğim için sarkma vardı göz altlarım morarmıştı prp yaptırdım süper oldu lekelerede LR'nin ürünlerini kullanıyorum süper leke falan kalmadı hatta bu sene prp yaptırmadım LR'nin ANTİ-AGE Zeitgard 2 'yi aldım 15 günde cildim toparlandı zeitgard 1'i alıcam kısmet olursa muhteşem ürünler isterseniz internetten LR yazıp inceleyin gerekirse bana dönüş yapabilirsiniz. Ameliyat falan yazık bunlar ameliyatsız çözümler yinede siz bilirsiniz saygılarımlaRica ederim hyaluronik asit gercekten inanılmaz etkili, kremleri araştırın biraz pahalı ama verdiğiniz paraya değiyor.