Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kızlar biçok yerde geçiyor,kilin cilde ve saça iyi geldiği.Kullananlar ben ve benim gibi kullanmamış olanlar için bilgi verirmi nasıl kullanıcağımız hakkında?Kullanıp memnun olanlar ve olmayanlar.. boshayallersmile
Makyaj Tutkunu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Ben daha kullanmadım ama bir arkadaşım kil maskesi yapmıştı ve ertesi gün yüzünde gözle görülür bir biçimde pürüzsüz ve parlak oldu... :jeyyar:
O günden itibaren hergün yapıcam yapıcam diyorum ama bir türlü yapamıyorum vaktim olmuyor ama kesinlikle en kısa zamanda yapacağım... yerimseniben
Bende alıp denemeyi düşünüyorum,hep olumlu yorumlar okudum.Saçla beraber yüzümüzü falan bılayalım çamıraa kaydirigubbakcemile3
Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Ben arada kullanıyorum gerçekten çok iyi geliyor..Hem parlatıyo cildi hem de derinlemesine temizlediğini hissediyorsun..
vaktiyle Bodyshoptan bir kil maskesi satın almıştım üzerinde bütün vücut için yazıyordu yani hem cilt hem de saç için. Saçlarıma sürüp 1-2 dk beklettiğimde saçlarım yumuşacık ve parıl parıl oluyordu. Miktarı da fazlaydu bayağı kullanmıştım ama artık o maskeden satılmıyor malesef ama kil herşeye iyi gelir diyorum bence deneyin.
ben dermokilin kil maskesini yüzümde kullanıyorum. yumuşatıyor ve temizliyor. denenebilir. evde yapılan tarif için içine yaş maya konlmasını da tavsiye ediyorlar
ben kili kendim için değilde,ergenlik sivilceleriyle boğuşan kardeşim için kullandım.bir soğanı az suda haşlıyorsunuz.robotta çekip içine kil ve yarım limon suyunu ekliyorsunuz.sürülecek kıvamda birmaske hazırlıyorsunuz.15 dk sonra suyla yıkıyorsunuz.geçen pazar denedim.yüzünün yağlanması azaldı.ve eski sivilcelerinin görüntüsü eskisi gibi kızarık kızarık değil.haftada bir yapıp deneyelim diyoruz.işe yararsa okulu sıraya girecek ablaaaaaaaaaaaaaaa bizide çamurlaaaa!!! diye:hulya
banyoya girerkene kili sıcak su dolu(1su bardağı sıcak suya) bir kaba bir y.kaşığı kadar koyuyorsun sen banyonu yaparken kil suyun dibine çöküyor eriyen kısmı süzüp banyodan en son çıkarken döküp saçlarına iyice yediriyorsun ve sonra çok iyi duruluyorsun ben ilkinde durulamadan çıkmıştım saçlarım jöleli gibi dümdüz ve yapış yapış olmuştu :)) sonra annem yıkamam durulamam gerektiğini söyledi :))